Dajte si pozor na trnavsku RK - PBS!!

Ahojte, Chcel by som upozornit na realitku PBS, konkretne na p. Letovanca. Nechcel som mu umoznit dat do ponuky moj byt a on naschval uverejnil nepravdivy inzerat s tym, ze ponuka fiktivny podobny byt za ovela nizsiu nerealnu cenu. Je to neseriozne spravanie!! ako materska skola. Napisal som aj adminovi topreality.sk, aby inzerat vymazal, ale ten realitak prisiel s mizernymi argumentami a nikto mu inzerat nevymaze. Sila..
Odpovedať
Profilova fotka
@shmoulinka1 ja som s Letovancom bola na par obhliadkach, ale jednal OK.. z opacnej strany - ako predavajuci - skusenost nemam.. Nechcem ho nejako branit... Ale ako vies, ze je ten druhy byt fiktivny? ved bytov je X a kazdy ma inu cenu, niektore su lacne, ine drahsie, zalezi od lokality, stavu bytu aj toho, ci to niekto potrebuje rychlo predat, alebo ma cas cakat.....
Odpovedať
Tak jaTi verim, s touto realitkou mam velmi zlu skusenost,je to snad najhorsia realitka v Trnave, pan Letovanec je velmi arogantny a drzy. Mna tato realitka zbytocne pripravila o znacnu sumu.Im ide hlavne o to, aby zarobili, spokojnost klenta im nic nehovori.
Odpovedať
@katrin21 viem, ze je fiktivny, lebo v tej novostavbe uz ziaden 2i byt nie je na predaj... on uvadza len vseobecne info a za taku cenu pomaly co za garsonku.
Odpovedať
Profilova fotka
@jasminka548 fakt? no teda, dobre vediet.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ja mám s PBS len dobré skúsenosti. kupovali sme byt, o všetko sa postarali a vybavili. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
cez túto realitku som práve kúpila byt, jednala som s p. Letovancom a maximálna spokojnosť. jednal férovo, bol milý, ústretový, jednal cez telefón alebo mail okamžite ( a to aj po zaplatení zálohy ) všetko čo sa malo vybaviť, bolo presne načas... takže za mňa - odporúčam... :)
Odpovedať
@shmoulinka1 vyuzi to a kup ten lacny byt co ponuka :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?