Čo vravíte na prenájom River Diamond v Prahe?

ahojte; stahujeme sa do Prahy,zatial si obzeram online ponuky; nasla som velmi pekne riesene byty- projekt sa vola River Diamond; ma niekto nejake vlastne skusenosti? je to dobra lokalita? Prahu skoro vobec nepoznam, no manzel bude pracovat v obl. Karlin a ja Smichov; diky moc a Stastny Novy Rok ;-)
Odpovedať
sydney, River Diamond je primo o reky v Praze 8 - Karline vedle novych dvou kancelarskych center(kde sidlli treba Delloite). Je to za rohem od hotelu Hilton a celkem blizko na metro C a B - Florenc( 5 stanic na metro Andel na Smichove). Tramvaji se dostanes na Namesti Republiky cca za 10min, coz uz je vlastne skoro centrum mesta(v rijnu tam otevreli nove nakup. centrum Palladium). Predpokladam, ze si muzete dovolit platit hodne za najem, protoze tenhle development je jeden z tech drazsich v Praze. Oblast Karlina se ted hodne rozviji (po zaplavach se toho hodne postavilo a opravilo) a stale se stavi nove, cca do 5-10 let bych rekla, ze to bude super lokalita. Ja bych si v soucasne dobe vybrala za tu cenu spis bydleni na Praze 2 - Vinohrady, Vysehrad(vetsi klid, parky), Vrsovice(Praha 10 - stejne vyhody jako Praha 2, ale najmy levnejsi), Praha 1 - Nove Mesto(primo v centru) nebo na Smichove nebo Ujezde(taky Praha 5 jako Smichov). Tyhle lokality, ktere zminuju maji zatim lepsi vybavenost co se tyce restauraci, obchodu atd. Tak at se ti v Praze libi ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahoj sydney, pozerám, že tento tvoj príspevok je už "trochu" starší a zrejme si už ubytovanie našla, ale chcem ti povedať že v River Diamond som bývala a bola som max. spokojná, je to tam super a hlavne mám rada Karlín, pretože je to odtiaľ a hlavne do centra ozaj kúsok! Takže vrele odporučujem! pa a veľa šťastia v Praha, dúfam, že sa ti tu bude páčiť!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?