Broker Consulting - predaj bytu

Profilova fotka
Predávali ste nehnuteľnosť cez Broker Consulting? Mám si na niečo dať pozor? ďakujem
Odpovedať
Ak si nechceš dať KZ preveriť právnikovi, ošetri si hlavne tú skutočnosť, aby peniaze ak nebudú riešené vinkuláciou banky, notárskou úschovou, boli na TVOJOM účte skôr ako bude fyzicky podaný návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Notár a banka by mali vedieť čo a ako robiť, no aj tam si dôkladne prečítaj vystavované doklady.
Odpovedať
Profilova fotka
@pripad001 diky, jasné zmluvu si dám preveriť. Nejde to cez banku, že majú hotovosť to sa mi nejako nezdá. Ty si niečo riešil cez nich?
Odpovedať
Nie, nič som cez nich neriešil, no ak je práve teraz obdobie, keď sa nehnuteľnosti predávajú ako horúce rožky, za ceny vysoko presahujúce roky dozadu nemáš jediný dôvod ísť do vzťahu s niekým, kde sa necítiš v komforte, nemáš istotu likvidity kupujúceho, či máš iné pochybnosti. Jednoducho sa obráť na inú realitku, kontaktov máš plnú schránku, alebo si zadaj také podmienky predaja, aby boli pre teba nepriestrelné. Ešte raz opakujem, teraz praje doba tomu, kto predáva. Samozrejme treba byť stále nohami na zemi, nenechať sa tlačiť do kúta, časového stresu, .... skrátka nedať sa nikým vyviesť z rovnováhy, či nebodaj dobehnúť. Napriek určitému "právnemu bezvedomiu" :-), ktorým disponujem som si vždy pri kúpe/predaji nehnuteľnosti nechal všetko preveriť právnikovi. Pri tých cenách je 100-200 EUR vždy správne investovaných.
Odpovedať
Profilova fotka
peniaze budú riešené vinkuláciou banky, mám si dať na niečo pozor pri tomto?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?