Banka nestihla vyplatiť hypotéku...

Profilova fotka
Ahojte, predávame byt na ktorý máme úver. Kupujúci si tiež berie úver, z ktorého sa vypláca náš... Máme všetko vybavené, podpísané a overene kúpne zmluvy, podpísané záložné zmluvy, vyčíslenie nášho zostatku úveru, to všetko už máme poodovzdávané na katastri... lenže ich banka nestihla poslať peniaze... dátum vyplatenia máme 20.6. s tým, že banka žiada peniaze deň vopred, to je dnes, lenže nedeľa... tak sme očakávali peniaze v piatok a nič... je možné, že to príde ešte v pondelok a uznajú nám to? v ten deň máme aj splátku samozrejme... stalo sa vám to? dá sa nejako brániť? kde a ako? ďakujem ;-)
Odpovedať
Nám sa to našťastie nestalo a v našej banke by nám to neuznali. Výslovne povedali, že splatiť úver sa dá len tak, ako si napísala, peniaze musia byť na účte deň pred splatnosťou mesačnej splátky. Ak by sme to nestihli, tak zas až o mesiac sa dá splatiť.
Odpovedať
Mala som s tým skúsenosť, som realitná maklérka. Banka to urobila, aj keď musím povedať, že sme to riešili cez riaditeľku, kedže vyčíslenie a súhlas prišiel asi deň pred jeho splatnosťou, tiež bol presne ten istý problém a ak si dobre pamätám, bolo to dokonca na Veľkú noc. Myslím si, že to záleží od banky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?