Ako rýchlo kúpiť byt snov?

Srdečne zdravím všetkých, poraďte mi prosím, ako postupovať. Bývame v 3-izb. byte patriacom z 1/2 manželovi, z 1/2 jeho bratovi (84m, 3izb. a jeho hodnota je cca 57tis. tu v nasom meste, daju sa predat aj drahsie, ale najlacnejsi je cca tych 55tis.), brat by aj súhlasil s jeho predajom, s tým že by sme mu polovicu vyplatili. Práve som objavila na stránke realitky byt mojich snov za 49tisic., myslím že sa môže veľmi rýchlo predať, lebo aj podnájomníci v ňom majú záujem o kúpu, len sú to mladí chalani - bratia a ešte nemajú nič doriešené ako kde budú, kde budú pracovať atď. Ešte okrem toho máme s manželom jeden domček, ktorý sme kúpili min. rok (v hodnote 26tisic), ten by sme tiež eventuélne vedeli predať, ale to všetko taaak trvaaaaa. Prosím poraďte ako postupovať, čo kam zájsť, čo najskôr urobiť, aby sme mohli v tejto konštelácii kúpiť náš byt snov. Ďakujem :)
Odpovedať
presne tak, naskrabat na nejaku zalohu, aby majitel videl, ze ste vazni zaujemcovia, a potom sa uz s nim dohodnut na platbe zvysku.. podla toho, co by ste skor predali..
Odpovedať
@zeld @olivs dik za odpovede... vec sa vyvinula tak, ze manzelovi sa nepaci ]-( ]-( ]-( zela si najprv, aby sme predali ten nas spolocny maly domcek a potom mozem hladat byt snov |-| |-| |-| Pekny den zelam vsetkym :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dazdovka Odporúčam vybaviť hypotéku na kúpu vysnívaného bytu. Po kúpe sa presťahujete a následne predávate byt v ktorom teraz bývate. Peniaze z predaja bytu môžete použiť na zrýchlené splácanie hypotéky. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?