Ako dlho trvá predať byt v Košiciach (Jazero)?

Chcela by som sa opytat Kosicanov, ktori predavali byt v Kosiciach (konkretne Kosice - Jazero), ze ako dlho im trval predaj? Inzerat mame mesiac, no okrem realitiek a jednej pani ktora hladala byt na inej ulici sa neozval nikto. (Nepocitam znamu ktora by aj kupila ale nedostane taku vysoku pozicku). Realitiek uz bolo snad aj 20 ak nie viac. Par realitakov aj povedalo ze ma zaujemcov a pridu s nimi na obhliadku ale nic sa neudialo..nie som naivna a viem ze vacsinou len kecali aby sa dostali k nam, No vsetkym bolo povedane ze mozu prist ale iba s klientom. Iba dvom realitkam sme dovolili inzerovat v rovnakej cene ako mame my. No pride mi divne ze este nikto neprisiel byt ani len pozriet. Cenu mame primeranu lokalite aj stavu (Je to 3 izbovy zrekonstruovany byt), takze chyba by nemala byt v cene. Najprv sme mali vyssiu cenu no asi tyzden je cena znizena. Z realitky nam povedali ze je cena primerana a mozno aj trosku pod cenu na to ze kde sa byt nachadza a ako vyzera. Dakujem za rady a skusenosti.
Odpovedať
1
2
@lusyke nie je sezóna :-)
Odpovedať
Ahoj, známy teraz predal byt na jazere po pól roku, podstatne nižšie ako chcel. Je pravda ze teraz myslím tým január -marec reality veľmi nepredávajú, neboj na jar sa to určite rozbehne pokial chcete reálnu cenu ;-)
Odpovedať
@francuz To je na tom blbe ze sme chceli do marca/aprila predat a dufali sme aj v skorsi predaj :-S
Odpovedať
Byt je potrebne kvalitne nafotit upratat , schovat vsetke sukromne obrazky , foto a blbostinky, v kupelni schovat sampony, kremiky a pod. a kuchynu uplne zbavit poharov a pod.veci na kredenci. Je to fuska , ale da sa to. Byt musi vyzerat, ze tam nikto nebyva - ako v hoteli. Hlavne nespoliehat sa na realitky, dat inzeraty na internet. My sme predali byt na Furci za tyzden a myslim, ze furca je horsia lokalita, sice bol na velmi dobrom mieste, ale da sa to aj bez realitky.
Odpovedať
@alena2011 hmm..hej myslim si ze to vela spravi. V byte byvaju rodicia a vsetci vieme ako si radi starsi ludia vesaju obrazky a vystavuju vselijake blbosti. Uz som to nasim hovorila..hlavne mame, ze by mohla tie obrazky dat dole...zmensuje to opticky priestor...no tazko si daju povedat v tomto. Asi by som im mohla este raz skusit povedat.
Odpovedať
Ked je dobra cena tak sa da aj za mesiac predať
Odpovedať
Zalezi od bytu - lokalita, poschodie, dispozicia, stav. Samozrejme primerana cena a dojem z obhliadky ako uz bolo spomenute vyssie. Ale zalezi aj od realitky. Ak Vam nedonesie nikoho na byt za meisac... za dva... by somm pouvazoval. Vacsina nema nikoho len sa Vas snazia dostat do svojej ponuky :) mozte mi len tak zo zaujimavosti poslat link na inzerat :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Hm vidis male minus pod strechou, a lokalita ak beriem cenu :) unikatna rekonstrukcia nie je podla mna v dnesnych trendoch a zjavne ma svoje roky... nikde som nenasiel zmienku ci boli menene aj ELI. Vidim, ze neboli menene aj vsetky radiatory. Inak pekny byt, len nemyslim si,ze cena je primerana. Za tuto sumu kupis dvojizbak v sirsom centre po kvalitnej rekonstrukcii a nie jazero. Aspon to unikatna by som vymazal :)
Odpovedať
@lusyke tiez si myslim, ze je to skor bezna rekonstrukcia a naozaj nikde nespominas elektrinu, ak ta nie je nova, tak to je velke minus nabytok by som do ceny urcite nezahrnala, jedine kuchynu... a kazdy predaj je az na par naozaj unikatnych nehnutelnosti vzdy o cene...
Odpovedať
@fuso no neprerobene byty sa na jazere na horsom mieste predavaju o 10 tisic menej preto ist nizsie je uz pod cenu...myslim ze byt treba vidiet na vlastne oci aby to clovek ocenil ako je prevedena rekonstrukcia a ze co tam vsetko je. Elektrika nebola sice menena v celom byte ale v kupelni a v kuchyni je nova pokial viem. Radiator bol meneny jeden a ma byt este dalsi v blizkej dobe...to ma na starosti druzstvo. Pre mna osobne nieje vyhra byvat v sirsom centre, ani Terasa podla mna nieje vobec dobra lokalita...hluk, ziadna priroda..no Jazercania vedia a ocenia lepsie ako ludia ktori to nepoznaju.. ostatni maju predsudky ze je to daleko a neviem co...a pritom za 15 minut je clovek v centre a mame elektricku co ostatne sidliska nemaju...je to vec nazoru.No nikdy by som nedala za dvojizbak v centre tolko penazi..ani za polovicnu cenu by som tam nesla. Ale dakujem za nazor.
Odpovedať
Ked chces predat urychlene,musis ist s cenou vyrazne dolu,ako konkurencia. To,co sa tebe zda ako unikatna rekonstrukcia,pre ineho nemusi byt zaujimave. Kazdy ma iny vkus,inu predstavu o svojom byvani a vacsina kupcov si aj tak byt planuje prerobit. Takze ku kupnej cene si priratava aj sumu pripadnej prerabky. Kazdy realitak ti potvrdi,ze zrekonstruovane byty sa predavaju tazsie,lebo predavajuci vyrazne navysuje cenu bytu o prerabku. Ale realita je taka,ze ked predavas byt po rekonstrukcii,vzdy prerobis,lebo vlozene peniaze sa ti nikdy nevratia spat. Byty na prvom a vrchnom poschodi sa predavaju tazsie,zvacsa su lacnejsie oproti inym poschodiam. Vacsina ludi sa boji zatekania zo strechy,chladnejsich izieb,alebo pokazeneho vytahu. Informuj sa nezavazne u 2-3 serioznych realitakov,aka by bola vhodna cena,ak chcete rychlo predat. Mozno budes sklamana,ale musis byt realna,inak byt budes predavat aj rok,po case aj tak pojdes s cenou dolu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majki555 pisala som ze nam bolo povedane ze je cena primerana stavu a lokalite.
Odpovedať
@lusyke kazdy majitel precenuje svoju nehnutelnost .... jazero je najmenej dostupne sidlisko v Kosiciach ... jedna pristupova cesta pre tak velke sidlisko + x dedin za nim je malo ... ranne a poobednajsie zapchy su cista katastrofa ... kazdy kto to vie si nekupi byt na takom sidlisku .... ja by som ho nekupil ani za polovicu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lusyke velmi vysoka cena min 5-6 tisic...1200 euro m2 je dost..moj nazor
Odpovedať
nie je primerana ani stavu ani lokalite :)
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.nehnutelnosti.sk/2201055/n... unikatna...
Odpovedať
@stefanisko ...tento byt je ale aj o 10 000 drahsi.
Odpovedať
@lusyke Myslim, ze je aj jedno, kolko stoja inde byty, kto za ako dlho predal... Ak vy potrebujete rychlo predat byt a nikto sa neozyva, neostava nic ine, iba znizit cenu. Je to zial vzdy tak, moze byt skvely byt a skvela lokalita, ak ludia nie su ochotni dat za to tolko penazi, tak to nepredate aj keby bol byt 10x luxusnejsi. Ak nechcete ist nizsie s cenou, tak musite pockat. Ak nechcete cakat, musite ist nizsie s cenou alebo nejakym inym sposobom urychlit predaj (robit si reklamu, nafotit byt lepsie a pod.)
Odpovedať
@lusyke o 3 m 2 vačší čiže už tam máš minimálne tritisícšesto eur za m2 vašej ceny, takže drahší od vášho je už len o 6400 eur, vymenená ELI, aj radiátory, moderná rekonštrukcia a druhé poschodie... takže pouvažovať nad cenou :) hlavne ak chcete rýchlo predať :)
Odpovedať
@lusyke dala som si namahu a uz pri cene mi vybehli oci, ak chcete predat , budete musiet ist s cenou poriadne dole + nehovorias o tom ze ta rekonstrukcia je dost nestastna, z hladiska miestnosti tu mas iny taky isty byt za 69900 http://reality.bazos.sk/inzerat/57679... vasich 83000 je povedzme optimistickych az nerealnych ,nehovoriac o tom ze pod strechou, to su spolu s prizemim najhorsie predavatelne byty... este co sa tyka realitaka...hmm tak tomu neverim ani "dobry den", pozri si na nete konkurencne byty a ceny a tomu treba verit...
Odpovedať
Uz len nazvat inzerat Unikatnou rekonstrukciou je pekna blbost podla mna. 7me poschodie - dakujem, neprosim. Cena musi ist dole, ako Ti napisal kazdy jeden prispievatel, vratane mna. GL 8-)
Odpovedať
ja som predal byt za 24 hodin, treti alebo stvrty zaujemca prisiel, presiel sa a povedal beriem. Lebo som dal dobru cenu (mozno az prilis, ale to uz je teraz jedno). Ako tu bolo povedane, vela ludi precenuje svoj byt, hlavne ak vrazili vela penazi do rekonstrukcie. Lenze to je ako s autom, ked je raz stare auto, ani kompletna GO mu moc cenu nedvihne. Stale je to len byt v panelaku. Navyse, unikatna rekonstrukcia je skor ta, co tu ukazal stefanisko. Vy navyse precenujete aj lokalitu. Ranne a poobednajsie zapchy su des (od toho horsie su uz len tahanovce) ,kedze Jazero je zaroven lievik pre vsetky dediny smerom na Slanec. Elektricku na aj terasa, juh a sever. A vlastne aj peres, polov a saca :-) A prave som si vsimol, ze ste pri OC Fresh, cize na konci Jazera? To je tusim najhorsia poloha na sidlisku. Berte to ako konstruktivnu kritiku, nie kydanie. Takze ako to uz bolo spomenute, skuste najst dobreho realitneho agenta. Plus by som mozno pouazoval aj nad bytovym architektom, ci by neporadil nieco, kde by nebola velka investicia, ale vysoka pridana hodnota.
Odpovedať
@fuso vsetky prazske byty su 68m2. tu mieru si neviem kde vycucli
Odpovedať
@milan_ tie zapchy by som az tak neprecenoval. Chodim cez Jazero denne a ked nejdes v uplnej spicke, tak to cele prejdes za 5minut maximalne ... proste idem do roboty o 7mej a je to v pohode, ked o pol 8, tak si uz pockam mozno 10minut ... nedramatizoval by som to. + kopec ludi kasle na auto a pouziva elektricky napr. a tie idu plynule, pravidelne + kopec autobusov ide tam. Porovnavat to s Tahanovcami je silne kafe chlape, kde je jeden brutalny lievik.
Odpovedať
@nesske chlapci zlati, ja som z THC, toto co je na jazere je nist :-D , aj ked teraz ked je dorobena prerabka mesta je to pohoda 10min z THC beriem superexpress a to chodim dole na Mier Aj ked zapchu na THC som este nezazila, iba z THC
Odpovedať
nesske: obcas sa cez jazero vraciam v popoludnajsej spicke a auta stoja uz na pripajaci z mosta VSS, neuralgicky bod je prave to spajanie smeru od vss a od opatskeho. plus semafory. rozhodne tam ale stratim viac nez 5 minut a absolvovat to kazdy den, neprosim. Autobusy stoja v tej istej zapche, je to jedno, nemaju vlastny pruh. a ked raz potrebujem auto, tak musim ist autom, plynulost elektriciek ide mimo mna. A to porovnanie: pre mna je jazero druha najhorsia lokalita hned po THC, ale to je samozrejme subjektivne. U mna je to sposobene tym, ze som dlhe roky byval na terase a potom v sirsom centre, tak som bol zvyknuty mat odvsadial blizko.
Odpovedať
@milan_ no ked ides v brutalnej spicke, potom cakas pri moste VSS ja hovorim, ze pojdem radsej o 30 minut skor, chapes? a necakam nikde, ani na semafore, lebo ten novy pri Kauflande chvalabohu zladili s tym pri Tescu, takze pohodka. Co sa tyka mosta VSS a tej kolony, to je ina pesnicka, tie ovce sa tam vsetci vacsinou natlacia do praveho pruhu na Jazero, hoci su tam 2 pruhy rovnocenne a dole by sa mali pekne zipsovat. No ludia sa to pomaly ucia, pomaly. Kazdopadne keby ze sme nezili v tomto bananistane, uz davno by ziaden problem nebol, cez Jazero by ani auta smerujuce mimo KE nesli, keby tam spravili ten obchvat ... ale bohuzial, mozno nase deti sa toho doziju, ale to sa vytenuluju este miliardy a miliardy Eur v tomto debilistane.
Odpovedať
@eeffka neviem preco pises mne, ved ja som napisal ze jazero je nic proti tahanovciam tiez v prispevku, asi si to zle smerovala :-D :-D :-D
Odpovedať
Ako mozte porovnavat Terasu s koncom Jazera? A povazovat byt pod strechou za vyhodu? Terasa je najvyhladavanejsia cast Kosic a Jazero najmenej kvoli tym neskutocnym zapcham. Pražský typ je vyhoda ale ak nepredate byt do roka moze sa z neho stat leziak a potom budete musiet ist s cenou este viac dole...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?