Zostava kuchynských spotrebičov

Viem ze tu bola tema ci je vyhodne kupovat cez internet, ja myslim, ze ano, ale druha vec kde najlepsie pozerat ci porovnavanie cez Heureka.sk... viete doporucit kde kupit dobru zostavu najlepsie od jedneho dodavatela. potrebujem odsavac, chladnicku, indukcnu elektricku dosku, elektricku ruru a myčku.. DAKUJEM
Odpovedať
Profilova fotka
ja som kupovala tak ,že som si dala heuréku na porovnanie,ale od jedného od dováteľa sa nedalo,keďže som trvala ,aby boli jednej značky a to čo bolo u jedného lacnejšie u druhého drahšie,jednoducho sa to tak nedalo....takže mám od viacerých dodávateľov...
Odpovedať
pri nakupe cez int obchody si pozri najma sposob reklamacie, aby si napr velku ruru nemusel niekam posielat.
Odpovedať
@katka888 no to je pravda toho sa iba obavam ci radsej zajst do Naj elektro a tam kupit vsetko a mam to 15 km z domu,,, lebo fakt neviem keby sa nieco pokazi ci to mam trepat dalako z domu??
Odpovedať
@katka888 @milan23 dnes sa uz nereklamuje tak ze sa vyrobok dakam posiela...kazda znacka ma svoj servis, nezalezi na tom kde ju kupis. servisak pride ak je to velky spotrebic. tiez som vsetko kupila cez net od roznych dodavatelov.
Odpovedať
@manilla a ked sa stane ze servisak uzna, ze to je na vyhodenie, tak dojde nova a sami si poslu auto ci musis dorucit tovar ty? Druha otazka je zarucne listy su klasicky zasielane s tovarom prosim ta??
Odpovedať
@milan23 ano zarucak ti poslu. ale u nas staci len faktura alebo blok v pripade reklamacie. ja mam taku skusenost ze poslu niekoho, tovar odnesie a donesie naspat.
Odpovedať
ja som kupovala z roznych e-shopov, lebo cenove rozdiely boli znacne
Odpovedať
dakujem za rady
Odpovedať
milan23, práve túto otázku riešim, keďže som kúpil byt a takisto chcem brať od jedného ( hlavne spoľahlivého dodávateľa ) a robil som to tak, že som si urobil v exceli tabuľku, do ktorej som si dal čo chcem konkrétne za elektrosportebiče a pri nich som si dával ceny, koľko vychádzajú v spoľahlivých eshopoch ( t.j. hej.sk, alza.sk, nay.sk, andreashop.sk, tpd.sk ), potom som si spočítal ceny za jednotlivé produkty, koľko by ma to vyšlo v tom ktorom eshope a následne som do každého eshopu ešte napísal aj mail s tým, že som chcel, aby mi urobili cenovú ponuku, že keď od nich zoberiem komplet elektrospotrebiče, tak za aké ceny mi ich vedia predať. Aby som ti ušetril času tak: Andreashop- tie ceny, čo má na stránke, tie sú pevné, oni nemajú záujem ( ako sa oni vyjadrili "priestor"), aby dávali lepšie ceny, Alza má niektoré veci veeeľmi predražené, napr. konkrétny typ chladničky majú za 799 Eur a v ostatných eshopoch je za 599 Eur, takže aj keď mi dali cenu 650 Eur, aj tak je to veľa, TPD mi urobili celkom dobré ceny, ale najlepšie mi urobili ceny v HEJ.sk, už som od nich v minulosti bral a bol som spokojný, takže rozhodol som sa pre nich, aj výber, ktorý ponúkaju je asi najväčší zo všetkých. PS: kupovať z každého spotrebiča rovnakú značku, len kvôli tomu, aby som mal všade, kde sa pozrieš krásny nápis SIEMENS, BOSCH, LG atď. to je trochu obmedzené, jedna značka má jeden lepší produkt, druhá zase iný, ale to je už na každého vkuse, len podľa mňa je to smiešne. Takže milan23, dúfam, že som tebe a mnohým ďalším aspoň trochu pomohol ;). Aaa ešte aby som nezabudol, poštovné mi dali grátis a to beriem chladničku, práčku, televízor, vysávač, žehličku, kanvicu a asi aj indukčnú dosku.
Odpovedať
Profilova fotka
@strejdo001 mne si pomohol určite! Akurát idem toto riešiť takže asi spravím tabulku v exceli a ide sa-to zase bude času u netu 8-)
Odpovedať
Ale oplatí sa určite ;), stojí to za ten čas strávený za počítačom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?