Značka kuchynských spotrebičov

Zdravím chcela by som poprosiť o radu. Zariaďujeme si kuchyňu a vobec netuším akú značku spotrebičov máme vybrat..Máte niekto aj zlé skusenosti s konkretnou značkou? Dakujem.
Odpovedať
ja som si objednal českú značku concept s predlženov zárukov o jeden rok v cene
Odpovedať
Varnu dosku a ruru mame Electrolux,digestor a mikrovlnku Whirlpool.Vsetko slape super,mikrovlnka trosku nezvyk oproti predchadzajucej LG.
Odpovedať
Profilova fotka
prave to riesim, uvyvacku rozhodne bosh, podla dtestu ma najdlhsiu zivostnost... zvysne si treba vybrat podla pozadovanych funkcii a ceny... podla mna sa o znackach neda hovorit, vsetko zalezi kus od kusu... napr. som mala drahu pracku, ktora sa v zaruke sa mi 2x pokazila, teraz mam lacnu beko a uz stvrty rok ide bez zavad...
Odpovedať
Ja mám všetko spotrebiče Gorenje už 15 rokov a žiadna závada. Len práčku mením každých 5 rokov. Ale máme tri deti, takže je to veľmi vyťažený spotrebič (prali sme napr.plienky). Do nového bytu som už nad inou značkou ani neuvažoval.
Odpovedať
Dakujem ... :-)
Odpovedať
Mne sa pacia spotrebice Gorenje vcera som bola v ich kuchynskom studiu a rury a mikrovlnka rady ORA ma ocarili, takze co sa tyka rury a mikrovlnky jednozne tieto ale varnu platnu a digestor este uvazujem, pretoze z tej ich rady su dost drahe. A co sa tyka mojich osobnych skusenosti 12 rokou pouzivam komplet vsetko (rura, digestir, plynova varna platna, umyvacka riadu a chladnička} tnacky ZAnnusi a vsetko v pohode funguje. a to som vtedz kupovala najlacnejsie najjednoduchsie produkty...
Odpovedať
Ahoj, ja som sa dala na značku Amica a som s nou nadmieru spokojna. Super cena a este lepsia kvalita. Mam v nej celee vybavenie kuchyne okrem chladnicky a mam vsetko uz tri roky 100% spokojnost !! :)
Odpovedať
nakoniec sme sa rozhodli tiež pre AMICA až na umývačku tu sme dali Bosh..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?