Živicová pracovná doska v kuchyni - skúsenosti

Zobraz úvodný príspevok
Máte niekto pracovnú dosku s povrchovou úpravou epoxidovej živice? Ak áno výhody nevýhody hlavne z dlhodobého hľadiska, oderuodolnosť, tepelná odolnosť, atď? Firmu ktorá sa tomu venuje? Ďakujem
Odpovedať
1
2
Dakujem dievcence za informacie @fedor16 @zita19. Zase som o nieco mudrejsia. Nevedela som, ze mramor je taky odolny. Len jedno potom nechapem, preco tak vela stoji mramor?
Odpovedať
@huliana cena sa neodvija od toho aky je uzitocny ale od toho aky je dostupny. Je to nerast, zasoby su obmedzene, vydolovat kvalitny mramor na dosky je dost zlozity proces a este sa furikuje hore dole po svete, lebo v Europe su zasoby mramoru tekmer vycerpane a ak sa aj vyskytuje, tak uz sa velmi netazi. Aj diamant je lenuhlik ako uhlie a aky je rozdiel v cene medzi koksovatelnym uhlim a diamantom... Zuly je po svete viac, preto je lacnejsia.
Odpovedať
@zita19 super, dakujem za vysvetlenie ;-) :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?