Zástena za kuchynskú linku

Ahojte,chcem Vas poprosit o radu.Rozhodla som sa pre sklo za kuchynsku linku. No velmi sa tomu nerozumiem,na nete som sa docitala o Lacobel,kalnom skle. Dlzka jednej steny je cca 165 a 175 druhej. Neviete kolko to bude zhruba stat? dakujem
Odpovedať
1
2
@ewada no tak zalezi ci to bude lacobel a ci kalene sklo ci lacobel 4mm ci 6mm. a este podstatny rozdiel kde ho kupis lebo ako tak tu citam tak cena lacobelu 4mm na slovensku sa pohybuje od 28-70eur zalezi v akom meste a u akeho sklenara :-) :-) no ale tak zhruba okolo 100eur ten priemer
Odpovedať
Profilova fotka
@ewada my sme chcely tiez sklo ale aj z tapetou a LED osvetlenie, ked som zistil cenu tak nas to hned preslo potrebovali sme z toho 2,4m2 a cena ze m2 bola 300 + robota, to sklo sa totiz dava na nejake listy, a + sa pocita kazdy vyrezany otvor 20E/kus to bolo 180 tak sme kupili obklad a bolo vybavene.. a davaj si pozor lebo za varnu dosku musi ist nejake specialne sklo sklenar ti to samozrejme nepovie... nam na ten zazrak prisla ponuka na 1000eur :-) :-) :-) dalej som to neriesil
Odpovedať
@bacinko ty myslíš asi grafosklo tam je cena podstatne vyššia
Odpovedať
Profilova fotka
@ewada nas vysiel 280cm lacobel s vyrezanym otvorom na dvojzasuvku cca 110€
Odpovedať
Profilova fotka
@luccija preeeeesne nenapadlo ma to ako sa to vola :)
Odpovedať
Profilova fotka
kuk stranky darujobraz tam su rozne zasteny a pripadne lacobel na sklodax tam to aj nacenia
Odpovedať
Profilova fotka
@len.petra môžeš mi dať kontakt? :-)
Odpovedať
a neviete mi niekoho poradit sklenarstvo v blizkosti Bardejova,Presova,dakujem krasne.
Odpovedať
@bacinko no a tu je ten rozdiel neviem odkial si a kto ti to nacenoval ale unas (namestovo) jedna diera 2e. ked som sa pytal ked je vecia sklenarova odpoved este lepsie lachsie sa vrta.takze priemer diery to je jedno proste ide o kusy. a cena 6mm sklo 23e kalenie 12e tapeta uz fakt stych najdrachsich 60e mas 95e m2 (pokial nieje plyn tak netreba ani davat kalit) no a ked ty pises ze 300 tak mame peky porovnatelny rozdiel a mozme si spravit obraz o niektorych slovenských podnikateloch ci firmách.
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan presne tak na Slovensku je to tak bohuzial niektory uz od radosti nevedia kolko si chcu na tovar alebo sluzbu nahodit, inak /Nitriansky kraj - Sala/ tak ale mame tam pekny obklad a sme s tym spokojny :-)
Odpovedať
@bacinko vies ono to je vecsinou tak teraz to leti tak hodme si nato 200% ved ludia to kúpia. a ked nie dame im 2% zlavu a ked ho ukecas dokáže ti dať aj 5%. clovek štastný ako blcha a predavac sa len usmieva.
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan jj poznam to .... chvala bohu sme dostavali a material som si zohnal z prvej ruky tak sa tesim aspon tomu ze som pokupil vsetko co sa dalo :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja vždy vymyslam lacnejsiu verziu při prerabkach a nesmies ist k prvej firme. urcite skus dve a aj viac v okoli a ja som z ba vždy mi vysli typy na stredoslovakov co behaju sem a robia kvalitnu robotu nie jako blavaci -firmy predrazene a luxusne .-zbytocne.
Odpovedať
Profilova fotka
@juzan prosim ta, vedel by si mi dat kontakt na toho sklenara? dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Vie mi niekto poradit ohladom zasteny z leskleho lamina? Dosla nam totiz ponuka na 640 cm - lakobel cca 330 a lamino zhruba polovicu. Stolar tvrdi, ze je to vraj velmi porovnatelne na vzhlad. Nechceme teraz velmi investovat do zasteny, kedze este planujeme zasahy niekedy o rok, takze ako docasne riesenie...
Odpovedať
Profilova fotka
pri cene 40 eur za m2 necakajte zazraky, kvalitne graficke sklo nieco stoji, za 50 eur mozete mat m2 kvalitneho spanielskeho obkladu, ludia chcu sklo na mieru s grafikou podla predstav, snad necakate taku istu cenu. Kto zaplati grafika a vyhotovenie takeho skla???
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam jedine kalené sklo do kuchynskej linky. Lacobel (obyčajné sklo farebné) by som určite neriskoval umiestniť do kuchyne. Držte sa príslovia - nie som taký bohatý aby som si kupoval lacné veci.
Odpovedať
Aj ja zhanam zastenu sklenennu, viete o nejakej firne co ma rozumne ceny?
Odpovedať
@juzan odkial mas tie ceny prosim ta?
Odpovedať
@bibi78 ahoj. V prvom rade zalezi aku mas varnu dosku. ci plyn ci elektriku. Leskle lamino alebo HPL nie je tak leskle ako sklo. Je na nom taka ako jemna celulitida. Cise sklo je hladsi material. Je este moznost akrylovej povrchovej ktora sa uz dost podoba hladkostou na sklo. zname ako senosan.
Odpovedať
@aureliusss nic proti ale dtd ci akrily to je bieda ako zastena a ku plynu uz duplom
Odpovedať
Profilova fotka
ludia ako sa prosim vas vola neviem tusim je to ako farba miesto zasteny v kuchyni neviete prosim nazov?? vdaka.
Odpovedať
@juzan citaj poriadne. Nepisal som ze preferujem tieto materialy. Odpovedal som na otazku.
Odpovedať
Profilova fotka
@aureliusss dakujem za reakciu! uz som to vyriesila, ideme do lacobelu. mame sklokeramicku dosku, takze to bude ok. pekny den!
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 ahoj tiez zvazujem lacobel skadial obj?a aku farbu?ja sa uz rozhodujem pol roka aku mas kuchynu?
Odpovedať
Profilova fotka
@rebecca1805 v bratislave na kosickej je sklenarstvo, oproti ZS/gymplu. maju tam viacero vzoriek. vybrala som si super biely, ten obycajny biely mal zelenkasty odtien.
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi78 dakujem a aku mas kuchynu?a cena za m2?mozno ta biela by pasovala aj mne kukni moj album
Odpovedať
Profilova fotka
@rebecca1805 tak v Tvojej kuchyni by som uz moc neexperimentovala s farbami, ta podlaha je naozaj vyrazna. dala by som len bielu zastenu. neviem presne kolko to bolo m2, ale dlzka cca 7m a cena cca 330 eur.
Odpovedať
Farba zalezi aj na tom aky typ skla sa vyberie. Ked si vyberiete Optiwhite sklo tak tam zelenkavy odtien nie je, ten je iba pri obycajnom skle. Odtienov bielej je tiez niekolko, treba si to pozriet podla RAL vzorkovnika ktory odtien presne chcete.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?