Zástena za elektrický sporák

Profilova fotka
Ahojte strecháči. Potrebujem poradiť čo použiť ako zástenu za el. sporák. Kuchyna bude bez horných skriniek + na stene kde bude el sporák a digestor mám ešte aj rohové okno. neviem vobec ako riešiť zástenu :-| či stenu natrieť niečim čo sa ľahko čistí, alebo len dať niečo za sporák.
Odpovedať
@1mata A vylozit to nejakym obkladom?
Odpovedať
@1mata sporak alebo len varna doska? co tak sklo?
Odpovedať
Profilova fotka
varná doska. Sklo mám aj teraz v storom dome, som s nim celkom spokojná ale neviem si to nejak predstavit keď tam mám to okno v rohu, aby to nebolo rušivé. Páči sa mi napr.tabulová farba natretá na celej stene, ale životnosť tejto farby pri častom čistení je vraj krátka.
Odpovedať
Na celu stenu dat zulovu zastenu - design 100%, kvalita 100%, zivotnost na veky.
Odpovedať
@1mata Od koho si kupovala sklennu zastenu čo maš teras v starom dome,A ak možem aj cenu a či maš aj motiv.Diky.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 Juj my uz máme tu zástenu 7 rokov. bola kupovaná myslím u sklenára. Motív som nechcela lebo mna vzory a motívy rýchlo omrzia, mám rada jednoduchosť a čo sa týka farby, vtedy bola len červena, zelená a biela (aspoň u toho sklenára čo sme my kupovali).
Odpovedať
Profilova fotka
@1mata
Odpovedať
@1mata A cenu si nepametas.Napis do posty.diky.A este kolko mm mas to sklo lebo aj ja chcem a to mas to bezpecnostne kalene.A este nerobia sa ti niake flaky pod tym sklom ,myslim tou foliou.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 na udrzbu uplne super, ziadne flaky ani nic, len musim denne prelestit prskance od vody.varna doska je zabudovana v ostrovceku takze neviem ako sa to udrziava od mastnoty z varenia. hrubka skla je 5mm, cenu neviem vobec =-)
Odpovedať
My mame takto :)
Odpovedať
@1mata By som išiel skôr do toho obkladu ako už písali vyššie, podľa mňa sa to bude najjednoduchšie udržiavať.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka998 pekne :-) ako na poslednej foto to budem mat aj ja len to okno nad umyvadlom bude mat 2m, takze na tu stranu ani nic davat nebudem, kedze je umyvadlo pod celym oknom a lava strana bude celá az po strop stavana. idete davat aj vrchne skrinky? mozem poprosit rozmery vasej kuchyne? x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@vittek_z a aku farbu alebo typ obkladu by ste zvolil? linka bude biela vysoky lesk a pracovna doska tiez nieco blede, mozno jemne seda, umyvadlo a doplnky budu tmavé(antracit), okna budu antracitove
Odpovedať
Dajte na okno zulove parapety alebo umely kamen a zastenu z toho isteho. Ja mam umely kamen za sporakom a cisti sa to vyborne. Vobec to nemusim drhnut a hlavne je to jednoliate takze ani ziadme spary. Parapety zo zuly nie su take drahe ako si mozete mysliet. My ich mame vsade a jedna stala okolo 100-150 eur.
Odpovedať
@1mata nie skrinky nebudú.mame tam už digestor.potom odfotím lebo tam ešte nebývame.netudim koľko metrov mame pošlem ešte druhu stranu kuchyne :)
Odpovedať
Profilova fotka
drevo alebo normalny obklad, obkladacky klasika najudrziavanejsie materialy, utres a ide sa dalej :)
Odpovedať
@1mata isla by som do cireho skla, ktore ti nebude vidiet alebo potom zastena z toho materialu, co bude aj pracovna doska.
Odpovedať
Profilova fotka
@petra7825 Dakujem za radu, mozete sem hodit foto ako to ukaze?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka998 presne tak nejak to budem mat aj ja :) no este mam na rozhodovanie nejaky ten cas, ale uz chcem mt predstavu jasnu. Inak ako riesite osvetlenie? iba bodovky?
Odpovedať
@ivka998 prosim vas co bude v tom kute pri mikrovlnke? A bude to len takto odkryte ako je teraz?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzkamargit ja budem mat ako ivk998 ace celý ten kút bude odkryty (asi ako na tejto foto), planujem tam dat policky 3ks a na ne nejake dekorácie. v rohu na linke bude zabudovaná výsuvná zásuvka
Odpovedať
@zuzkamargit tam chcem kanvicu alebo kávovar
Odpovedať
@ivka998 velmi pekna kuchyna , aku mate podlahu farbu a material?
Odpovedať
@anami135 podlaha je laminát kingzise dub verdon biely od eggeru
Odpovedať
@ivka998 dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@ivka998 ahoooj prosim ta neostalo vam kus tej podlahy? Ze by si mi poslala, chcela by som ju vidiet nazivo 🙂 ďakujem
Odpovedať
@ivka998 prosím to je dub halifax pracovná doska?sa mi zdá za tú varnu dosku máš dosť na tesno od zásteny nebojis sa aby sa nechitila?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?