Zastena fototapeta

Dobry den.chceli by sme dat fototapetu medzi kuchynsku linku.najsli sme vodeodolne.ma to niekto takto poriesene? Drzi to da sa to vycistit alebo je to hlupost?!
Odpovedať
Profilova fotka
ja to tiez chcem takto riesit ale dam urcite predto sklo
Odpovedať
Dobry den, ja mam akurat dorobenu kuchynu a tiez som siel do sklenenej zasteny z cireho kaleneho skla a za to som si dal vymenitelnu fotografiu vytlacenu rovno na umelej doske o hrbuky 3mm. Listy na uchytenie skla mam tieto : http://obchod.interierstudio.sk/c/al-... Tlac na 260x60 cm s mnou dodanym obrazkom na uz hore spominanu umelu platnu (je ohybna a teda sa ltt zmestila i do combi auta) ma vysla na 34 eur. Riesene je to tak, ze dolna lista nie je priamo nasunuta az na stenu ale je tam mierna medzera, v ktorej je zasunuta ta platna s motivom. Podla mna tapeta cisto ako taka , neodola teplotam a zacne sa suverit, preto radsej porozmyslajte o skle.to vychadza pri 260x60 tak na 200 eur i s listami a montazou. V pripade potreby ma kludne kontaktujte.
Odpovedať
@mirec2x mne len za tapetu 4,5mx55cm dali cenu okolo 60 eur. Ten plast moze byt zaujimavy
Odpovedať
@fugas20 No ja som rozposlal viacero spolocnostiam co by som zhruba chcel a niektori mi ponukli sumu az 240 eur :D Podotykam, ze toto su ceny v BA mimo BA mozu byt este lacnejsie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?