Zapustené úchytky na kuchynskej linke - áno či nie?

Stolár nám ich velmi odporuča. Čo sa týka dizajnu, tak sa mi velmi páčia ale príde mi to neprakticke, že ak budem mať špinave ruky pri vareni, dochytam si všetko ked budem chcieť otvoriť šuflik alebo skrinku, linka bude biela lesklá.........aké máte stým skusenosti? mám na mysli niečo take ako je v priloženom obrázku
Odpovedať
Mam take zapustene uchytky,aj bielu lesklu kuchynu. Nikdy ju nemam spinavu,lebo si zvyknem ruky oplachnut pod vodou,ked ich mam napr.mastne a idem nieco chytat... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja nemám ani také úchytky, len zafrézované zárezy. A aj kebyže si to trošku obchytáš,tak raz-dva po varení to máš utreté.:)
Odpovedať
ahoj, mam linku bielu lesk a nemam tam tie uchyty, len zafrezovane navrchu. ked vidim velmi ochytane (2 male deti) napr. na smetnom kosi, len pretriem handrickou (hoci aj rukavom:-), z lesku to ide lahsie dole, ako predtym z drevodekorovej folie. skor je viditelny prach, ktory tam nasada, ale na mojom bielom to viac vidiet, ako bude na tvojich sivych uchytoch. prstami tahas za tu vnutornu stranu, takze tam ti bezne pohlad nepada. vobec sa nemusis bat udrzby, ak sa ti to paci, smelo do toho.
Odpovedať
@majki555 ako keby ruky neboli prirodzene mastne, clovek aby si ich drhol non-stop :) ale to uz zavana s obsedantno kompulzivnou poruchou...
Odpovedať
my nemame ziadne uchyty, len na mycke a ocapkana je rovnako ako ostatok linky. Utriet to treba,alebo nepozerat po svetle.
Odpovedať
Máme presne také ako na obrázku a taktiež biely lesk a nie je s tým problém. Výhoda je v tom, že nič nevytŕča, takže o nič nenarážam. Zatial som si nevšimol, že by boli úchyty zacapkané (asi si tiež umývame ruky skôr ako chytíme :-) ) Občas sa stane že zatvárame chladničku dotykom za skrinku a nie za úchyt a teda je zacapkaná skrynka, ale to by bola vždy, bez ohľadu na úchyt :)
Odpovedať
ak si teda odmyslíme capky ( ja si tiež umyjem ruky pred chytenim), ako sa otváraju s takýmito uchytkami horne výklopne skrinky?
Odpovedať
@sorca24 vyklopom odspodu. potiahnes a otvori sa. Alebo dotykove otvaranie na elektrinu.
Odpovedať
To už potom aj elektrické odmotávanie hajzelpapiera.... Keď už pohodlie, tak všade! :-p
Odpovedať
Co sa tyka hygieny - ked uz raz ides zababranymi rukami otvarat dvierko tak zaspinis aj takuto zafrezovanu uchytku (resp. profil) a zaspinila by si aj klasicku ,,trciacu,, uchytku. Dokonca tu trciacu klasicku uchytku zaspinis aj zvnutra a tam sa to nie lahko moze dat ocistit. Ja vidim nevyhodu v tom, ze za prve ma to obcas kope, ked mam dlhe nechty tak sa mi to velmi zle obsluhuje a škrípe ten necht po tom ked neodhadnem silu uchytenia. A potom samotne uchytenie, niekedy idem na to moc zhurta a kedze neohybam prsty ale idem rovno prstami tak si ich udriem (teda nechtami narazim).
Odpovedať
@alfonz_n vraj sa natom kazi to odtrhavanie papiera,tak sme to nedali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Tie zafrézované úchytky máte lepené fóliou alebo striekané? My máme striekané a prídu mi veľmi delikátne, bojím sa že sa mi to ulomí, ked ťahám šuflíky. Má s tym niekto skúsenosti?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja som sice chlap ale aj tak sa mi to paci ze su uchytky hentak riesene
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?