Zafrézované madlo na linke alebo na nábytku

Ahojte, ten kto mate na kuchynskej linke resp. na nabytku zafrezovane madla prosim napiste vase skusenosti s nimi. Je to prakticke? Dobre sa s tym otvara napriklad chladnicka alebo tazsie skrinky - potravinove skrine? Budem rada za akukolvek radu resp. postreh. Dakujem!!
Odpovedať
Ahoj, my to mame na linke a som maximalne spokojna. Najprv som to tiez nechcela, ale muz ma presvedcil. Mame to na suplikoch, umyvacke a hornych skrinkach. Otvara sa to uplne v pohode, aj velky suplik nalozeny plne nerezovymi hrncami. Nebuchas sa do toho, akurat zboku je to trosku ostrejsie. Nespini sa to velmi a lahko sa utieraju. Mam maleho syna a ocenila som, ze mu trvalo dost dlho, kym to vedel otvarat :-) Ale: su viacere druhy, tak si daj na to pozor a vyskusaj si to najprv. Nasi znami si totiz dali take urobit tiez, ale ich sa otvaraju podstatne horsie-musia sa tahat za spodny okraj chytky a nejde to prave do ruky.
Odpovedať
tiez mame. nemenila by som . otvaraju sa dobre. aj umyvacka ide v pohode :-)
Odpovedať
mam aj zafrezovane lakovane aj hlinikove, oba systemy su OK, hliniky su v potravinovej skrini a na chladnicke, lak na suplikoch na konf.stoliku a aj na vyklopoch. mame aj push up system a ten je lepsi, a uplne najlepsi je servodrive ale aj najdrahsi, len ten nejde dat na chladnicku a umyvacku, tak ako aj push up.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?