Zaclona

Neviete poradit kde zozeniem?uz davno som stiahla obr a neviem kde
Odpovedať
@nitka1157 to najskôr dať ušiť na zákazku
Odpovedať
https://www.google.sk/search?q=%D1%88...
Odpovedať
@zita19 super len sa neda objednat ]-(
Odpovedať
@nitka1157 kupit latku a usit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ako baby hovoria, treba usit :) Nebude to takze podla mna a ak si na to moc netrufas tak kludne daj usit aj nejakej krajcirke, to bude podla mna za par eur takato zaclonka. Mne sa inak tieto zaclonky tiez velmi pacia ale nikde som ich nevidela, teda aspon nie u nas. U nas vseobecne maju taky nikajaky vyber zaclon, vsetky co som si ja doteraz kupila boli z internetu
Odpovedať
Bola som sa pytat v 3 obchodoxh so zaclonami nikde take nemaju :(
Odpovedať
a ani nič podobného nemajú? ono s možno treba aj zmieriť s tým, že presne také isťé látky ani záclonu nezoženieš, ale tak niečo obdobného by sa isto dalo ušiť, či? ja bvy som to pravdepodobne riešila tým ušitím, bolo by to aspoň podľa tvojich predstáv, či?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ti môžem pravdu povedať, tak tu u nás to nezoženieš. Ja som tiež hľadala ešte do mojej kuchyňe do bytu takéto záclony a keď som už aj našla niečo podobné tak mi nesedeli rozmery. Tiež som rozmýšľala nad tým, že si ich dám ušiť ale potom sme sa rozhodli, že ideme stavať dom tak som si povedala, že ešte počkám a budú až do novej kuchyne.
Odpovedať
Hladala som podobne ale tieto vitrazkove nemaju lebo neni o ne zaujem
Odpovedať
@nitka1157 troska podobna - vrchna https://www.aliexpress.com/item/Blue-...
Odpovedať
@nitka1157 a tu aj shop http://www.swagsgalore.com/provence-k...
Odpovedať
@cina1 super dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Zena taku zhana tak som jej to hned ukazoval ale hned mi vravela, ze nema dobre skusenosti s tymto druhom stranok. Nieco slovenske, ceske alebo prinajhorsom aj polske by nebolo? Lebo vraj uz nechce riskovat, lebo sa jej uz viackrat stalo, ze jej bud prisla hlupost alebo to neprislo vobec, samozrejme peniaze zhrabli a uz nevratili.
Odpovedať
Profilova fotka
@nitka1157 Dobrý deň, ak hľadáte záclony, skúste mrknúť na náš web Favi.sk. Združujeme mnoho výrobcov a predajcov nábytku a doplnkov do domácnosti, preto je ponuka u nás naozaj široká. Záclony si môžete vyfiltrovať aj pomocou filtrov naľavo. Pokojne mi napíšte, ak budete mať nejaké otázky. Prajem pekný deň :)
Odpovedať
@ludo22ando dobre vediet.uz som bola odhodlana to ist objednat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?