Vzdialenosť drezu a umývačky od vývodov vody a odpadu

Ahojte, mám možno trošku laickú otázku, no ak viete prosím poraďte, či je nejako daná maximálna vzdialenosť umiestnenia drezu a umývačky od vývodov vody a odpadu? Nechceme posúvať vývody vody, no dres by sme od nich chceli umiestniť o cca. 1,5 metra ďalej a umývačku o cca 1 meter. Ďakujem moc za rady. :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@uvedomsa pancierové hadice sú asi 150cm, ale dajú sa nadkladať, umývačka prečerpáva, odpad treba dosledovať.
Odpovedať
@uvedomsa je to dost neprakticke. Casto sa stane, ze umyvacka je v cinnosti, tak riad odlozime zatial do umyvadla. Neviem si predstavit neskor ten spinavy riad prenasat na vasciu vzdialenost do umyvacky,aby mi kvapkal po zemi,alebo po dreze.
Odpovedať
@majki555 budu vedla seba drez aj mycka,ide o vzdialenost od odpadu a vody, hadice sa daju potiahnut a odpad tiez,ak vies zachovat urcity spad.
Odpovedať
@jan45 Ďakujem moc a čo prosím znamená "dosledovať" ?
Odpovedať
Profilova fotka
odpad je vyvedený v učitej výške, so sifonom na dreze sa dá manipulovať v určitom rozsahu, ak je odpad vysoko je tam problém, buď vysekať a znížiť, alebo riskovať zanášanie a pripojiť zatopenou etážkou.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chcete novú kuchyňu isto do nej investujete dosť značné prostriedky, pri ktorých je cena prerobenia IS zanedbateľná položka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?