Využili ste pomoc Ikea poradcov?

Chcem kuchynu z Ikei,mam aj nieco nacrtnute na hrubo a idem s tym do Ikei to skompletizovat.Radili ste sa niekto s tymi asistentmi co tam su pri kuchynach?Poradili ci ani nie?Ovladaju zakladne pravidla napr.vzdialenost skrinky,vyska prac,dosky?
Odpovedať
tak ja síce nemám skúsenosti z ikeou ale my sme pôvodne chceli z decodomu, ale odradila nám neochota pracovníčky, totálne ofučaná, znechutená, stále sledovala hodinky, verím že ty budeš mať lepšie šťastie na pracovníkov, ktorý budú ochotní :)
Odpovedať
Profilova fotka
Neboj ovladaju :) Samozrejme su lepsi aj horsi. Hlavne si nezabudn doniest umiestnenie vyvodov odpadu vody elektriny ;-) Inak ten ich soft si vies stiahnut z ich stranky a predbezne si skrinky usporiadat ...
Odpovedať
ja som si ju navrhla doma na PC a potom mi tam ochotne poradili, bez broblémov
Odpovedať
Mam ju navrhnutu v ich programe,mam aj vymery,aj pripojky,len chcem vediet ci vedia tie pravidla,lebo ja to moc neovladam.
Odpovedať
Ahoj, urcite ti poradia, po pripade si vies niektore veci kuk aj na nete. tu je inspiracia aku ikeu dal kamošš. :-) vyzera to podla mna vyborne. http://www.zoznamrealit.sk/reality-cl...
Odpovedať
tieto zakladne veci urcite ovladaju..mam skusenost, ze poradia...ale odporucam tam ist mimo vikendu, lebo vtedy je tam milion ludi, nervozita, stale niekto nieco chce, pyta sa, potrebuje..nemozu sa ti vtedy plne v klude venovat
Odpovedať
@lera hej to ma napadlo,ideme tam zajtra rano,tak snad bude klud
Odpovedať
@simi510 supeer,dik,presne tuto chcem,len v sedom prevedeni
Odpovedať
kupovala som davno kuchynu v ikey a vtedy tam bol cas aj priestor,dnes je tam sialenstvo v ba a aj poradovniky na nich,takze myslim ze poradit vedia na 110%.len sa k nim dostat,ak ste z ikey a robite prieskum,malo ich tam byt viac, :-D a ak nie druha rada ak chcete nieco konkretne chodte radsej hore na oddelenie asi tam su odbornici,v sklade som sa pytala panacika a poradil mi zle, ale to zistim az doma kde to vyskusam,mala som pocit ze rozpravam s talianom,,ak tam chcu lacne prac sily -skladnikov aspoň ich zaucte...ak su po ruke tak onicom.
Odpovedať
a navsteva rano o9tej !!! urcite ,ale kdeže to budeme odporucat ,bude sialenstvo aj rano o 9 :-p
Odpovedať
Bola som vo stvrtok o desiatej,chytila som asistentku na prvu supu,poradila,vytlacila,vsetko super,len vela veci nemali tym ze su akcie na kuchynu tak ludia kupuju na rohy,ale myslim ze v pohode prebehlo vsetko...Aj sama asistentka povedala,ze lepsie cez tyzden rano,inak je to tam cirkus.Diky za rady :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?