Vyska medzi pracovnou doskou a hornymi skrinkami 70cm,mate niekto skusenost?

Ahojte,chcem poradit,ci 70cm uz je alebo nie je vela.Chceme si tak dat urobit kuchynu a neviem,ci to bude esteticky i prakticky ok.Meriame 176cm a 180cm.Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
@janenka05 no vela,preco taky pokus? V com to ma byt lepsie?myslim ze ked hore otvoris skrinku a chces zobrat pohar tak naco sa za nim natahovat??
Odpovedať
No ak mate pracovny dosku 60 cm od zeme, tak potom 70 cm nie je vela :) Inak sa mi to zda teda vela :). Ale napr. v IKEA maju v kuchynskom oddeleni taky kutik, kde su namodelovane rozne velkosti a kombinacie, mozno by ste si to tam mohli nazivo vyskusat :)
Odpovedať
podla mna je to vela....pohladaj si v disk. témach....boli tu podobne temy aj s tabulkami...
Odpovedať
je to vela, bude tam niekde aj digestor?
Odpovedať
Profilova fotka
to sa mi zdá moc veľa jedine ak si veľmi vysoká tak to má svoj zmysel ale aj tak sa mi to zdá zbytocne vela
Odpovedať
Aj nam sa to zda vela,ale je to kvoli tomu,aby som sa nebuchala,lebo tam budeme mat skrinky 60cm a tie su zarovno s takou tou vezou,kde je chladnicka,rura ...atd.,cize aby tam nemusel byt odskok. A preto sa posunula ta vyska.No teraz to riesime... Na fotkach to vidno najlepsie,jedna sa o ten jeden roh a potom druhu stranu,kde je aj digestor.
Odpovedať
@staronova neviem to najst,uz som hladala
Odpovedať
my máme obaja 180 cm a tú vzdialenosť medzi skrinkami 60 cm a poviem ti, že 70 cm by bolo veľa, aby som sa pohodlne dostala do horných políc
Odpovedať
Standard sa dava 60cm. Rodicia maju 70cm a je to dost vela. My sme to znizili dokonca na 50cm, pretoze mame pracovnu dosku hlbky 80cm. Mame vysku 192cm a 175cm a je to len tak tak.
Odpovedať
Dakujem za rady,davame 60cm.
Odpovedať
Fuha,to ste ma moc nepotesili,ja tiez planujem rozdiel 70cm, kvôli tomu ze chcem mat zabudovany digestor / a plyn.varna doska/ a chcem tie skrinky v jednej rovine bez nejakych odskokov a este aj 70cm horne skrinky ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?