Výroba kuchynskej linky

Ahojte, viete mi poradiť výrobcu kuchynských liniek okres Martin, Žilina cenovo dostupného, s ktorým máte dobré skúsenosti? Ďakujem:)
Odpovedať
@exekutorka hľadáš stolára? neskúšala si ísť normálne cez obchody ako je decodom, ikea a podobne? Keď to budeš riešiť cez tieto obchoďáky, tak ťa to vyjde určite cenovo výhodnejšie ako keby si si to dala robiť priamo stolárovi. Záleží ale aj od toho akú cenovú hladinu máš na kuchynskú linku určenú :)
Odpovedať
Dala som si robiť cenovú ponuku aj do kuchynských štúdií, čakám koľko to vyjde, ale chcem skúsiť aj overených stolárov, s ktorými sú dobré skúsenosti aké bude tie cenové ponuky od nich a porovnať ich potom viac :-)
Odpovedať
@exekutorka Mas predstavu kolko penazi chces do kuchyne dat? Overeni stolari su sice fajn ale tie ceny su casto ovela vyssie ako pri kuchynskych studiach, kedze oni tomu venuju ovela viac casu a daju si na tom zalezat, jasne ze ta cena potom aj zodpoveda kvalite
Odpovedať
Profilova fotka
@kunver V našom prípade to bolo naopak... 1. kuchynské štúdio 6400€ 2. kuchynské štúdio 7800€ Nakoniec sme sa rozhodli pre stolára, kde bola cena značne nižšia.
Odpovedať
@exekutorka Neviem ako si dala robit ponuku do studia ked cakas na cenu, ved prides osobne a cenu ti povedia hned, mozes s nimi konzultovat, velkosti, typy kovania, co kde aku spravit a mozes sa hned s cenou konfrontovat a prisposobovat...
Odpovedať
@sysell v tomto pripade mi cenu nepovedali hned...
Odpovedať
podla mna to neporovnáš, ked som bol ja u stolára, nevedel mi povedať presnú cenu, tak som potom kupil linku v Topolčanoch.
Odpovedať
@exekutorka z vlastnych skusenosti by som ti odporucila radsej stolara. Davali sme si nacenovat v roznych obchodnych retazcoch ako je decodom alebo ikea a ako cenovo by nas to vyslo lacnejsie ale ked som ti pozrela u kamaratky ktora ma z tade kvalitu tak som bola uprimne sklamana. Radsej som si povedala ze si o nejake stovka priplatim a viem, ze to budem mat na mieru a kvalitne. Takze jednoznacne chod tou cestou ze si zohnat kvalitneho stolara
Odpovedať
@trinity87 tak to by som nepovedal že u stolára cena nižšia, aj keď všetko závisí zrejme od konkrétneho stolára, lebo viem že známy keď chcel riešiť cez stolára tak mu vyrátal akože celkom závratnú sumu a ikea mu vychádzala oveľa lepšie, ale tak je to asi individuálne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?