Výroba kuchyne na mieru - východné Slovensko

Profilova fotka
Chcem upozorniť na firmu Michal Kuliňák z Michaloviec, ktorí sa zaoberajú drevovýrobou (kuchyne, nábytok, vstavané skrine a pod). Tejto firme prislúcha nálepka neserióznosť a neprofesionálny prístup. U nich rozhodne neplatí heslo váš zákazník – váš pán. Odporúčam vyhnúť sa im oblúkom. Hovorím to na základe osobnej skúsenosti, nakoľko po osobnom stretnutí a ich následnej odfláknutej vizualizácii (návrhu kuchyne) som ich opätovne kontaktovala mailom aj telefonicky niekoľkokrát, pričom som z ich strany dostala len odpovede typu – teraz nestíhame, pozriem sa nato večer, dnes sa nemôžeme stretnúť... Ťahalo sa to viac ako 2 mesiace, pričom do dnešného dňa som sa ich reakcie nedočkala. Následne som sa o nich začala informovať od iných a reakcie boli negatívne.
Odpovedať
Profilova fotka
Určite by som dva mesiace nečakala....
Odpovedať
asi si sa neponahlala s tym nabytkom 8-) mne by stacilo, aby mi ten clovek, ktory mi ide nieco robit 2x nedvihol telefon (neodpisal na email) a riesil by som ineho
Odpovedať
Skúste FeMa nábytok. Sú z okolia VT.
Odpovedať
Profilova fotka
Mala som rezervu v case, nakedy mi to treba, preto som chvilu cakala. Ale jasne, ze som potom hladala a riesila inych, uz ju mam aj objednanu :-) ale dakujem za tipy. Chcela som poukazat na moju skusenost s nimi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?