Vylepšenie návrhu kuchyne

Profilova fotka
Ahojte,chystam sa dat si spravit novu kuchynsku linku,dala som si zatial urobit 1 navrh ktory pridavam do prispevku.Chcela by som vediet Vas nazor, popripade iny navrh ako sa da ta linka upravit aby bola lepsia.Kuchynu budem mat malu takze vyskakovat si moc nemozem.. :-| :-| Ale budem vdacna za akekolvek napady.. Rozmery kuchynskej linky su nasledovne : 1,5m jedna stena a druha 293,5m.
Odpovedať
@gerdoslava rozhodne by som dala chladnicku do skrine ako je linka, chladnicka by mala horne dvierka a aj dolne z dreva ako by bola linka
Odpovedať
@gerdoslava ten rozmer 293,5 je kde? Nevidim ho. Podstatne je prehodit otvaranie chladnicky, s kazdou by sa to malo dat urobit, dodavaju sa standardne aj opacne panty.
Odpovedať
@helena860 pri tak malej kuchyni asi moc vyskakovat nemozu, ked maju kupenu chladnicku, do takej prtavej kuchyne sa neoplati zbavovat starej a kupovat novu vstavanu.
Odpovedať
Profilova fotka
snowy66 ten rozmer 293,5 je ta stena aj s chladnickou.. Rozmyslala som ze tu chladnicku asi bude treba dat do skrine lebo vobec sa mi tam nehodi,len neviem ci sa to tam rozmerovo vojde ked sa obali...A tiez neviem ci by sa nedal ten roh kuchyne vyriesit inak tie skrinky sa mi moc nepacia..no neviem.. :-|
Odpovedať
@gerdoslava preboha do akej skrine? Co vymyslas? Bud mas volne stojacu chladnicku, alebo vstavanu. Volne stojaca je robena tak, ze musi volne stat, a nie byt v nejakej skrini, inak Ti rupne, odide. Ano ta rozna dolna skrinka sa ani mne nepaci. To je take to harmonikove otvaranie?
Odpovedať
Profilova fotka
OK nevedela som ako to je s tymi chladnickami ,ale dakujem uz viem.Ano je to harmonikove otvaranie.
Odpovedať
Profilova fotka
Kuchyna je vyriesena na ten rozmer prakticky. Mozno uz iba detaily. Dala by som zafrezovane uchyty po celej sirke dvierok= vyborna udrzba a za seba... Ja nemam rada tie presklene dvierka. Mozno pre opticke presvetlenie malej kuchyne cely vrch v niecom velmi bledom, idealne lesk :).
Odpovedať
Do rohu by som dala odkladaciu plochu z drezu, snad o rok to tak budem mat uz aj ja :-)
Odpovedať
drez ma byt hned vedla inducaku? ak hej je to dost zle.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb dakujem za nazor,veru nad tym rozmyslam ze ten vrch dam bledy..len potom neviem do akeho odtienu dat podlahu.. @natyi25 drzim palce nech sa ti podari mat kuchynu po akej tuzis ;-) @marinak53 bude tam vstavany plynovy sporak to by nemalo tak snad vadit...
Odpovedať
Je to kuchyna v byte? Miestnost je aka velka? Ak mensia, dala by som svetle odtiene aj kuchynu aj steny aj podlahu - zvacsi ti to opticky cely priestor, tmave farby potrebuju "priestor" aj aby neposobil maly priestor stiesnene a aj aby tmava vynikla aukazala sa.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano je to kuchyna v byte,v miestnosti su okna na dlzku240cm takze tam je svetla dost ,tmave kuchyne sa mi pacia,tak som rozmyslala ze by som dala svetlu podlahu ,no asi zvolim tie vrchne skrinky blede..Uz som z toho cela zmagorena... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja nevravim o svetle,aj ked aj to zavazi, ale o celkovom priestore. Ak bude spodok tmavy, pzor na tu podlahu, nejake ten ton ton skus dodrzat.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?