Výkon podskrinkového digestoru bez výsuvu

Chcel by som sa opýtať tých, čo majú podskrinkový vstavaný digestor, bez výsuvu, či je výkon takéhoto digestoru dostatočný aj keď nepokrýva celú plochu varnej dosky. Budeme mať digestor s odťahom do komína, akurát sa nevieme rozhodnúť, či podskrinkový vstavaný s výsuvom alebo bez. Viac by sa nám hodil ten bez výsuvu, aby nám nanarúšal líniu horných skriniek.
Odpovedať
mas vybraty konkretny model? lebo ja som nasiel dostatocne silny iba v IKEi, a ten bol priserne hlucny. Siemens ani Bosch bez vysuvu nerobia, a ostatne su hlucne. Liniu linky velmi nenarusi, je to iba elegantna lista pod skrinkou.
Odpovedať
Ja som si kupula presne ten na obrazku. Nas je len na cirkulaciu, ale vykon je 3x silnejsi ako obycajny ktory mame teraz. Este ho nemam namontovany, takze neviem povedat.
Odpovedať
@peto99 pozeral som nejake elica, franke, ... konkretne som este nevybral
Odpovedať
@ban v albume mam Siemens 700 m3 s odtahom von. Tiez som si myslel, ze bude narusat liniu. Vybral som najsilnejsi a najtichsi v ponuke.
Odpovedať
@peto99 este som nasiel jednu moznost, ktorá by nám asi najviac vyhovovala. tych 700 m3 je relativne dost, ale momentalne vacsinou vyuzivame na nasom digestore zo 4 urovni 1-2, takze by nám stacil asi aj menej vykonny
Odpovedať
@ban viem, ze dnes su ludia posadnuti sterilnymi liniami v interieri, ale vykon a kvalitu digestora by som tomu neobetoval. Pokial najdes znackovy nemecky, OK, ale experimentu v prospech dizajnu by som sa vyhol. Vykon ma byt co najvyssi, hlavne pokial je napojeny von. 400 m3 naisto.
Odpovedať
@ban aká je toto značka a parametre?, tiež chcem podskrinkový, výsuvný, s odťahom
Odpovedať
@ivushqa myslim ze elica ciak
Odpovedať
My mame http://www.faber.sk/inca-lux-2-0 , vykonovo a co sa tyka hlucnosti parada, a taha to aj paru z prednych hrncov aj ked je len na najslabsom resp strednom stupni. Samozrejme fyziku to neodrbe vsetko to zachytit nemoze. Ale sme s nim spokojny.
Odpovedať
my mame tento a vcelku sme spokoni.. https://www.mall.sk/vstavane-odsavace...
Odpovedať
@ban ak hľadáš výkon a nízku hlučnosť, tak odporúčam digestor MaxFire ... oni používaju 850m3 motory a hlučnosti sú od 29 db na prvom stupni po 57 na najvyššom stupni
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Vieš prosím nájsť link
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?