Výber zásteny a pracovnej dosky

Pači sa mi dub Halifax, ale vôbec neviem či by bolo dobre dať zastenu a kuchynskú linku do drevodekoru. Keďže podlaha je veľmi veľká plocha iný odtieň. Chcela by som i jedálenský stôl vo farbe prac.dosky a zastenu v obývačke. Avšak tmavé okna v dome a podlaha svetla niesom si istá výberom... Digestor bude iný, úplne menej nápadný.
Odpovedať
@bianka... a keby si vybrala nejaký odtieň, ktorý by bol podobný podlahe? To by bolo asi najlepšie, keby to spolu ladilo.
Odpovedať
@brubos a dať i zastenu? Tón v tone, žeby som sa toho držala..
Odpovedať
...prikladam foto z nasej,doska Halifax dub,a zastena bledo zlte sklo(...fotá nie sù profi¡¿)
Odpovedať
@radusko01 mne sa tie zasteny zjednotene s doskami vobec nepacia. Toto vase vyzera fajn.
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... @radusko01 my mame tiez kuchynu halifax, ale tabak s bilymi lesklymi dvierkami, aj zastenu mame v tom halifaxe, podlahu mame o malinko blesiu, jedalensky stol halifax, obyv.stenu tiez ako kuchyna kombinacia
Odpovedať
@luba142 ten pozerame tiez, je svetlejsi. Tak isto stol a obyvacku chceme v kombinacii s kuchynou. Mozem ta poprosit o foto?
Odpovedať
Ja mam skrinky egger kamenna seda, pracovna doska halifax a zastenu v dekore betonu.
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... halifax tabak je tmavsi ako prirodny halifax
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka...
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... takto je teraz obyvacka predtym foto je bez dvierok este
Odpovedať
@luba142 krasne je tmavší áno a teda dosť. To by mi už dosť bilo tri odtiene dreva. Ale zastena a pracovná doska spolu krasne. Veľmi pekný priestor.
Odpovedať
@luba142 tento tabak je perfektny, bracho ma z neho tiez kuchynsku linku a super to vyzera.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bianka...
Odpovedať
my mame halifax a aj akryl...vyzera to fajn 🙂
Odpovedať
@martinak15 krasna nadherna kuchyna. Vcera som presne pozerala. Ale mate dub halifax tabak? Pod oknom to sedenie parada 🙂 wau Co tak dať horne skrinky prec, a dala by som len z lavej a pravej strany nove skrinky v dub halifax, bez madiel a pri okne by bola volna stena? (alebo dopasovat tieto biele, tento isty odtien uz netrafime) Zastena a pracovna doska-dub halifax. Alebo by uz toho bolo vela?
Odpovedať
tabak je podla mna tmavy, ja by som ho nedavala ako zastenu, ale ako podlaha ten odtien by sa mi pacil, ale na dosku a na zastenu by som sla do bledsieho do halifaxu normalneho, krasne to presvetli 😉
Odpovedať
@bianka... vsetko mame z bieleho leskleho akrylu a dubu halifax prirodneho.
Odpovedať
@bianka... tak tým nič podľa mňa nepokazíš 😉 😎
Odpovedať
@radusko01 môžeš Vás poprosiť o info akú máte podlahu? vyzerá veľmi podobne ako halifax
Odpovedať
Ja som si,ju kupoval v DE(vyraba sa v Rosenheime,neviem ci ma vyrobca aj u nas ,,filiálku".Ak budete mat dake otazky,kludne sa spytajte(...ja som ju dokonca ,,vykšeftoval"u predajcu o hooodne lacnejsie,este aj lepidlo na celoplosne lepenie mi ostalo,pár vedier,ak treba¡¿). https://www.casando.de/haro-disano-cl...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@martinak15 Prosím, ako sa upevňuje tá zástena na stenu? lepí priamo na stenu, alebo je tam nejaká konštrukcia, lišty pod tým? ďakujem.
Odpovedať
@saskah7 ahoj. My to máme navrtane tam kde to nieje vidno. Napríklad za digestorom alebo za spodnou radou skriniek ale boky sú aj nalepené.
Odpovedať
Profilova fotka
@martinak15 ďakujem, ale teda je to priamo na stene, bez nejakého odskoku, áno? To je blbé, lebo my máme hrozne krivé steny a dokonca nám tam pretrcaju ak staré komínové zátky, ktoré bude problém odstrániť 😞
Odpovedať
@saskah7 vsak usaďte zástenu a potom roky vyspravite 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?