Vstavaná umývačka a práčka vedľa seba

Ahojte... Viete mi niekto poradit ako sa riesi vstavana umyvacka a pracka ked su umiestnene vedla seba? Situacia je nasledovna - uplne nalavo je drezova skrinka, hned vedla je umyvacka a na konci linky je pracka. Podla nakresov co boli k umyvacke sa umyvacka zabudovava medzi 2 skrinky, co ale ak hned vedla je pracka? Dava sa medzi ne nieco?
Odpovedať
Velmi by mi pomohla rada od ludi ktori to takto maju, ze ako to maju vyriesene. Dakujem!
Odpovedať
halo ludia alebo aj stolari, to vazne nikto z vas nema (resp. nerobil) 2 vstavane spotrebice vedla seba? Velmi by mi tato info pomohla, dakujem.
Odpovedať
ak mas vstavane spotrebice davas ich so skriniek, nie? ak niesu vstavane daj ih vedla seba preco by to mal bt problem, ak nebude pracka cestovatelka v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska problem to moze byt ak ma byt spotrebic na konci linky ;-) a zrovna pracka a umyvacka su spotrebice, ktore do skriniek nejdu... @nameless_one a po pracke bude co? ak dalsia skrinka spodna, tak potom by som tam medzi nedala nic, ak pracka je na konci, tak potom treba riesit uchytenie pracovnej dosky... vsetko sa da....
Odpovedať
hlavne na koniec linky by som pracku dala do skrinky aby to bolo ako celok, urcite krajsie ako bez skrinky. suseda ma pracku v skrinke s dvierkami.
Odpovedať
@kaktusik007 @atlaska ahojte, pracka je na konci linky, samozrejme z boku bude linka ukoncena bocnou stenou. Ak by pracka nebola na konci linky tak by linka pokracovana korpusom dalsej skrinky a to by problem tiez nebol.Skor mi ide o to ci treba dat taketo predelenie aj medzi umyvacku a pracku, kedze napr v navode na zabudovanie umyvacky je uvedene ze sa uchytava o korpusy vedlajsich skriniek... a tiez ma trapi to ze ci nebude vadit ze pracovna doska nebude na tej casti podlozena kde budu vstavane spotrebice, celkovo by to bolo 120cm ak by tam medzi tymi spotrebicmi nebola stena ktora by podporovala ja pracovnu dosku.
Odpovedať
ja som v starej kuchyni nemal mycku pripevnenu k skrinkam aj ked mala sa kam uchytit ale bola tak natesno ze nebolo treba, teraz je uchytena na bocniciach okolitych skrinik,ale ci je to nutnost netusim, ak ano budes musiet urobit skrinky. skor by som sa bala tej pracky, predsalen ma sklony sa ak nie velmi tak aj minimalne pohnut pri zmykani.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?