Vstavaná trúba - ktorá vám vyhovuje?

Aku vstavanu trubu by ste mi poradili do kuchyne. Dost peciem.
Odpovedať
Myslela si rúru? Skús si pozrieť spotebiteľské hodnotenia ako ktorá v testoch uspela ;-)
Odpovedať
Tu je niečo pre začiatok (prístup je spoplatnený): https://www.dtest.cz/testy-vyrobku-41... https://www.dtest.cz/testy-vyrobku-75...
Odpovedať
@veronika248248 Mame nejaku vstavanu aeg s pyrolyzou. Polovicka pecie zakazkovo. Tri urovne piskot naraz ziaden problem.
Odpovedať
@kejsix dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi aj od toho ake mas ocakavania, uz si aj nejake pozerala? Ja som sa tiez dlho nevedela pohnut a rozhybat, ze aku ani znacku, ani funkcie, ale konecne uz ruru mam a je super. Potom si myslim, ze je dost dolezite aj to aku mas predstavu o cene ;-)
Odpovedať
ja som si vyberala z tych, co maju pyrolyzu, teleskopicky vysuv a su biele. tam sa mi uz vyber zuzil. takze bude zas a opat bosch.
Odpovedať
Profilova fotka
To by aj mna zaujimalo ako vybrat, pozerala som uz viacere, len som z toho celkom mimo, ze co je dobre mat, teleskopicky vysuv ste baby odcenili pri beznom peceni? Potrebovala by som poradit, lebo nie som nejako dlho gazdinka :-D
Odpovedať
@frlanka zavisi aka si zdatna kucharka a ako casto vypekas. lebo mozes kupit rury pre blbych, ktore maju aj programy pre jednotlive jedla alebo ti stacia zakladne funkcie a vsetko si uz zmazujes sama. Teleskopisky vysuv je fajn pri podlievani kusiska masa na pekacii, pyrolyza ta odbremeni od cistenia rury. Inac vsetky ostatne funkcie, dolny, horny ohrev, gril a teplovzduch uz ma kazda a lisia sa vacsinou len mnozstvom kombinacii týchto zakladnych funkcii. Pre mna osobne by bohate stacila rura s teplovzduchom. Odkedy mam taku na iny ohrev som piekla len raz, ked mi zhorelo kruhove teleso a kolac bol v rure. A co mi chyba je samocistenie. Akekolvek.
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 Dakujem, ze si mi napisala. Tak ja varim doma len sem tam, ale kedze teraz sa budeme stahovat, tak zrejme budem uz aj viac piect a aj varit, takze mala by som mysliet asi aj na to. Moj muz velmi lubi kolace a asi by mi neodpustil, keby som mu nevypekala :-D :-D Len este netusi, ze nejako zdatna v tom nie som, ale tak budem improvizovat :-D Takze si zapisujem, teleskopicky vysuv a pyrolyza, to budem potrebovat, ked si mi to takto napisala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@frlanka ano,ako písala @zita19 každá rúra ten základ má a ešte k tomu pridať ten telesk.vysuv a pyrolyza jednoznačne. Ja som tiež vyberala,aby mala hlavne tieto 2 veci a ostatné mi bolo jedno:-) a mám Bosch (lebo aj čisto čiernu som chcela) 😁 nebola ani moc draha,som spokojna
Odpovedať
@veronika248248 Kúp si saksofón
Odpovedať
Profilova fotka
@ruren lepsi je trombón 😁
Odpovedať
Článok sa načítava...
Síce ten teleskopický výsuv máme, ale ak niekto nepečie takmer denne, dá sa bez toho úplne v pohode existovať. Na druhej strane, ak ten teleskopický výsuvný mechanizmus je podmienkou, treba si pozrieť, že či je iba na jednom, alebo na viacerých polohách. Naša Bosch to má iba na jednej polohe, aj keď mohli sme to mať aj na troch. Háčikom bola cena, v kombinácií s pyrolýzou to mal iba o 200 € drahší model. Nakoniec sa moja polovička rozhodla, že nejaké to škrípanie plechov počas vianočného pečenia na viacerých plechoch vydrží. Múdre dievča. :-) P.s.: Pyrolýzu určite nevynechať z kritérií. Keď už pre nič iné, tak pre ich lepšiu tepelnú izoláciu.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviete mi niekto poradit preco mi pri peceni mäsa tecie kondenz po dvierkach do suflika ? Stretli ste sa stym uz niekto ?
Odpovedať
osobne by som asi bral z Ikey, nakolko za tie peniaze mat 5-rocnu zaruku je super. a robi to pre nich electrolux (AEG, electrolux, zanussi). ako sa hovori: hodnota za peniaze :)
Odpovedať
@frlanka jednoznacne kupuj ruru s pyrolyzou aspon sa nenadres jak trubka pri cisteni. Mozno by stalo za to kupit rovno kombinovanu s parnou rurou. My budeme mat v novej kuchyni od Bosch series 8 a viem ze ju budem vyuzivat naplno nakolko uz teraz pripravujeme jedlo vacsinou v parnej alebo klasickej rure. Za mna je tiez super aby mala rura casovac aby si vedela nastavit kedy sa zapne a kedy vypne. Tak si pripravujeme chlieb na rano. Vecer dame pripraveny do rury a v noci sa sama zapne a kym sa zobudime mame cerstvy chlebik.
Odpovedať
@slnieckolu prosim ahoj vies mi napisat pre ktory konkretny model tej rury si sa rozhodla, tiez mam vo vybere bosch a tiez potrebujem ciernu. a prosm kombinovala si rovnake serie aj dosku ci mikrovlnku alebo? Budem vdacna za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
Uz si si nejaku tu ruru vybrala @frlanka? Najdolezitejsie je fakt prist na to, co potrebujes, co chces, co budes vyuzivat a je to tazko, ked nejake varenie a pecenie nebolo doposial nejako tvojou zalubou, ja som na tom bola podobne, cize pohoda :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@denaalubos1 máme túto https://www.komunitnenakupovanie.sk/p... ale vyšla nás lacnejšie,než v tom linku... Mikrovlnku sme k tomu dopasovali Beko a sedí k tomu super...lebo za mikro vyvalit 200a viac sme nemienili. 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?