Vstavaná rúra zatiaľ bez linky

Potrebujeme kupit ruru, lebo stara sa nam pokazila. V blizkej buducnosti (do 1 roka) by sme chceli realizovat novu kuchynu so vstavanymi spotrebycmi. Ale ruru potrebujeme uz teraz. Je mozne pouzivat takuto vstavanu ruru bez linky, teda, ze ju budeme mat polozenu len tak nejako zatial, kym sa nezrealizuje rekonstrukcia kuchyne? Mate niekto s tym skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
jasne, ale nekupuj moru ta tam potom nechcela zapasovať do tej original skrinky na to...musel som z nej troška upiliť..
Odpovedať
aby som to upresnil nejde skor o znacku ale o model a rozmer pre vstavanie. napr. u nas sa to robi tak ze kazdy klient pri objednavke kuchynskeho nabytku zada typ vstavanych spotrebicov a vyrobca presne vie aky otvor ma nechat pre spotrebic.
Odpovedať
Uvazujem o Elektrolux alebo Gorenje-to je vlastne mora?. Ved ked si budem davat robit linku na mieru, tak je jedno aky rozmer ma spotrebic..stolar by to mal napasovat tak ci tak...nie?
Odpovedať
@znackovekuchyne - presne tak som si to predstavoval. dik Este takato otazka, mozem tu ruru polozit priamo na zem, alebo potrebuje mat zo spodu nejaky priestor...
Odpovedať
rura na zem:odporucam dat na zem ked ju tam uz teda docasne chcete dat, podlozku z aspon 18mmo rozmere 570x560mm. DTDL(drevotrieska). ide skor o otvaranie dvierok ako o to ze by to malo vadit samotnej rure. AEG je sucastou znacky Electrolux AB (stokholm). ano MORA patri do GORENJE group. ja osobne som za minuly rok predal vela spotrebicou Electrolux a nemam voci nim vyhrady. a rury su o nich fajn. maju novinku parnu kombinovanu ruru s teplovzduchom. myslim ze tymto smerom sa uberaju aj iní výrobcovia.
Odpovedať
@penguin38 V navode rury je stanovene, kolko mm z kazdej strany aj zozadu musi byt. Musi mat vetranie. Predavacov v obchode sa ani nepytaj, urcite nebudu mat sajnu. Vypytaj si od nich navod tam to je nakreslene. Tiez som riesil podobny problem, stolar mi jednu skrinku odmietol vyrobit, oficialne lebo "si nevezme na zodpovednost ked vyhorime", ale skutocny dovod asi bol, ze nezarobi 2mil. tak na to kasle. Aspon viem za kym nepojdem ked budem riesit kuchynu. Musel som zaimprovizovat, stanovene medzery sedia, zatial sme nehoreli. A potrebujes samostatny istic.. http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/k...
Odpovedať
@kanvor ludia by si mali konecne uvedomit ze "na kolene sa fakt vyrabat neda" a teda spolocnosti ktore sa zaoberaju vyrobou specialneho nabytku ako je kuchyna, venuju znacne prostrieky na vyvoj a testovanie. a v konecnom dosledku vas kuchyna od stolara vyjde tak draho ako od renomovanej znacky. a to nehovorim riesenie pripadnych reklamacii. tiez si myslim ze vyrobit sa da akakolvek skrinka. ide o mieru nakladou sjojenych s vyrobou. a tam je pes zakopany. maly vyrobca aj ked je flexi nie je schopny konstrukcne 100% zvaldnut to na com pracuje tým odbornikov. viec hlav viac rozumu.
Odpovedať
@znackovekuchyne Plne suhlasim so vsetkym. Najskor k tomu stolarovi. @penguin38 a mame podobny problem. Z stareho kombinovaneho sporaku ktory som tu povodne mal odniekial unikal plyn. Pretoze som nechcel zazit svojich 10min. slavy v hlavnych TV spravach pred dymiacou dierou v zemi, musel som situaciu riesit. Z viacerych variant vyhrala ta, ze uz nakupime spotrebice, ktore umiestnime o rok, mozno o rok a pol do novej kuchyne.TERAZ kuchynu riesit nemozme, pretoze hoci kuchyna je na zozname dolezitych veci, nie je najdolezitejsia. O peniaze nejde, ale horia ine veci. Ako by tuto moju situaciu riesil renomovany vyrobca. Vyrobi mi jednu skrinku, ktora mi o rok alebo rok a pol zapasuje do zvysku? Ja ju potrebujem, ale o rok. A ak o ten rok pridem s podorysom tej pred rokom vyrobenej skrinky a podorysom podlahy mojej kuchyne 4x4 s 3 dverami, capnem ju tam renomovanemu vyrobcovi na stol, ten niekde vo finsku, bulharsku prenastavi svoju vyrobnu linku ,tie vsetky automaty hoblovacky a frezy co mu vyrezavaju presne kusy, aby mi vyrobil nie 60 ale 65 cm skrinku? A cele jeho oddelenie vyskumu sa prestane zaoberat hlupostami vlastneho vyvoja a zacne skumat uchytenie mojich 65cm dvierok? Ak mi vyrobia co chcem tak nad tym mozno zacnem uvazovat. .. A slovo do bitky : najblizsie budem potrebovat niekam dat umyvacku. Vyberiem si a poslem nakres? :-)
Odpovedať
@kanvor odporucam zacat riesit kuchynu este v stadiu hrubej stavby alebo pred rekonstrukciou domu, bytu. clovek usetri vela casu a penazi. A zo skusenosti viem ze vacsina ludi to uz aj tak robi. x-)
Odpovedať
@penguin38 My mame polozenu ruru na vstavanie tiez uz pol roka len tak na linke, a pecieme v pohode. Takze nemas problem, snad len esteticko-hygienicky, rura na zemy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?