Vstavaná rúra Electrolux EOC3430COX

Idem si ku Vám po radu. Kto z Vás máte skúsenosti s touto vstavanou rúrou Electrolux EOC3430COX. Uvažujem o kúpe do novej kuchyne. Je podľa Vás dobrá ,alebo mám hľadať inú značku. Ďakujem za Vaše odpovede.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@hanicka8951 mam ju, ale este nepouzivam ;-) som zvedava na prve pecenie...
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja ju mam asi len mesiac, ale zatial som velmi spokojna....je velmi priestranna z vnutra, velmi rychlo sa dostane na potrebnu teplotu co aj signalizuje pipnutim a co je este lepsie, ked ju uz aj vypnem este predtym nez by bolo jedlo hotove a necham v rure sa mi dopecie a to uz bez spotreby elektriny, teplotu v sebe drzi aj 2hodiny pokial sa dvierka furt neotvaraju (to som inak zistila len nahodne....ked som uz dopiekla, vybrala z rury, trocha nechala dvierka otvorene a potom zatvorila a este cca po dvoch hodinach som kukla na ruru a este bola teplota na "dvoch palicka" z troch -ukazuje to display) takze je super ja som spokojna!!! aj svetlo sa automaticky zapne pri otvoreni dvierok, dvierka su uplne odnimatelne a skla vyberatelne pre lahsie cistenie!!! :)
Odpovedať
Profilova fotka
este dufam, ze som tieto info poskytla vcas i ked uz je tu tato otazocka isty cas :)
Odpovedať
@ronuka a to svetlo sa zapne vzdy ked otvoris dvierka? alebo je to nejaka funkcia ktora sa da nastavit? ci ked mas otvorene dvierka tak rura stale svieti....
Odpovedať
Profilova fotka
tak ano svieti furt, ale zas je pri dvierkach taky "dzindzik" co aj zatlacis (teda ked sa aj dvierka zavru a tlacia na to) tak svetlo vypne, teda ak ti vadi, ked mas otvorene dvierka napr. na vyvetranie a nechces aby ti svetlo svietilo tak nejakym sofistikovanym sposobom to vies vyriesit aby ti nesvietilo to svetielko :)
Odpovedať
@ronuka toto ma hrozne hneva na dnesnych spotrebicoch, toto inteligentne svietenie....o.O aj mikrovlnky su tak robene:/
Odpovedať
@leeshka na niektorých sa dá svetlo aj vypnúť, osobne mám rúru elektrolux a je tam na to tlačitko
Odpovedať
@dadda14 a vies mi povedat prosim ta typ? lebo chcem elextroluxku, kvoli vnutornemu priestoru, na trhu je najvacsia za prijatelnu cenu, prezila by som to aj s tym svetlom ale ak si mozem vybrat radsej by som na to mala tlacitko:)
Odpovedať
@leeshka je typ EOA45751OX, pozri sa na ňu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@jancusa2000 @ronuka baby ako ste spokojne s rurou po vyse roku? Nemenili by ste?
Odpovedať
@leeshka Preco ti vadi svetlo v rure? Ved teplo vyprodukovane ziarovkou sa spotrebuje pre ohrev rury.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som urcite nemenila 😊 som velmi spokojna, ma aj pyroliticke cistenie, co som uz tiez odskusala - rura po istom case pouzivania zacne signalizovat, ze by bolo na case toto cistenie, zapnes a potom ked trosku vychladne staci len poutierat. 😊 takze nemenila by som! Dufam som pomohla 😎
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@danculd zabudla som na teba tuknut 😁
Odpovedať
@ronuka Ja viem, my mame EOC45651OX a je genialna.
Odpovedať
@ronuka @leeshka Uz som ju radil aj tu http://www.modrastrecha.sk/forum/kuch...
Odpovedať
Profilova fotka
@marrria som spokojna, pyrolyza je na nezaplatenie ;-) pouzila som ju 2x za ten cas a rura ti sama "napise" , ze je cas na cistenie. Funkcie na normalne aj trochu speci pecenie si pochvalujem. Vzdy sa da najst ten spravny program... navod s funkciami a vhodnom roste na pecenie toho-ktoreho jedla mam stiahnuty v mobile, lebo mam odskusane, ze takto sa to vzdy podari :-D potvrdzujem, ze rura sa rychlo nahreje, dvierka su pocas pecenia bezpecne, nenahrievaju sa, co pri detoch ocenujem a svetlo neriesim, ked necham pootvorenu ruru, tak je to rychlejsie vychladnute, ale v podstate ventilator este vetra dalej, aj ked su dvierka zatvorene. Cistila som aj skla, tiez v pohode, daju sa vsetky povyberat, vycistit, ked tam nieco spadne... (napr. z mikrovlnky, lebo je nad nou).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@jancusa2000 @danculd @ronuka ahojte, chcela by som sa spýtať keď už máte skúsenosť s electrolux rúrou, dvierka sa otvárajú v pohode? - skúšala som v obchode, išli strašne ťažko.. Ďakujem!
Odpovedať
@benczovie Uplne v pohode. Mame uz druhu ruru (jedna byt a druha dom) od Electroluxu a obe v pohode.
Odpovedať
Prosim vas ama tato rura samostatny horny a samostatny dolny ohrev? Nikde sa to neviem docitat a predavaju ju uz len v niektorych eshopoch asi je uz starsia verzia. Teraz sa predava eoc3430eox a anipri tej to neviem najst @jancusa2000 @ronuka
Odpovedať
@danculd zabudla som ta oznacit ☺
Odpovedať
@adadi Ano, ma samostatny spodny a samostatny vrchny ohrev. A aj oba naraz :-).
Odpovedať
@danculd dakujem a prosim ta vyuzivas to? Lebo rozmyslam ci objednat tito z dopredaja alebo tu novsiu ta ale samostatne nema iba spolu s grilom pripadne ventilatorom.
Odpovedať
@adadi Nie nevyuzivam, ani manzelka. Kludne moze byt aj ta lacnejsia.
Odpovedať
@jancusa2000 ktorý typ rúry máte? Dvierka sa dovierajú samé? Ďakujem
Odpovedať
@danculd, keď pečiete v rúre koláče na ktorej mriežke máte plech? Ja som v starej kuchyni používala stále len vrchný+spodný ohrev. A teraz sa bojím vyskúšať nové funkcie v tejto rúre. Pečú sa cestá a koláče aj na funkcii kde je ventilátor?
Odpovedať
@iwet25 Manzelka drvivu vacsinu kolacov pecie na ventilatore, iba pri veternikoch pouziva len dolny ohrev. Vsetko pecie na strednej urovni. Ja zase peciem na ventilatore a strednej urovni vacsinu masovych jedal. Malokedy pouzivam gril. Takze 99% casu pouzivame iba ventilator.
Odpovedať
Malokedy kolace peciem na ventilatore- su suche
Odpovedať
Ja peciem na ventilatore vsetko. Kludne aj 3 plechy naraz. Horne a spodne teleso u nas islo len raz, ked mi pri peceni zhorela spirala pri ventilatore. Mne by stacila aj teplovzdusna rura, nemuseli by davat ziadne ine vyhrevne telesa. Peciem pri cca o 10° nizsich teplotach ako uvadzaju recepty, nemam pocit, ze mi kolace vysusuje. Skor musim strazit casy, lebo pecie podstatne rychlejsie.
Odpovedať
@jancusa2000 @zita19 @danculd @ronuka uz to bola otazka, dvierka sa dovieraju same?...teda stlmene?.. ma teleskopicly vysuv ? Dakujem!
Odpovedať
@benczovie Ano, dvierka sa dovieraju tlmene-same. Ano, ma teleskopicky vysuv.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?