Vstavana pracka v kuchyni

Dobry den, chceme si dat vstavanu pracku do kuchyne, a mame problem so skrinkou. Neviete mi niekto poradit ci sadku aj klasicke dvierka od skrinky na tu pracku. Ci vstavane pracky maju vsetky rovnake rozpatie na panty, pripadne aj rozmery ? Toto neviem nikde zistit alebo ake mate skusenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Vstavana pracka skrinku nepotrebuje rovnakonako umyvacka. Ci sadnu povodne dvierka kvoli pozicii dier na panty by bola skor vesmirna nahoda. Diery po povodnych pantoch sa v pripade ze sa prekryvaju s novymi daju zalepit a navrtat nove a ak sa neprekryvaju je na to krytka. Ak nieje kuchyna starsia ako dva tri roky nieje problem si dat nove vyrobit. Kazdopadne riesenie je. Co sa tyka rozmerov ja som sa stretol iba so 600mm sirkou.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Vstavana pracka skrinku nepotrebuje rovnakonako u…
@wolodymyr praveze mi vedia dat len skrinku kde su dvierka uz s dierami a toho sa bojim ze ked nahodou budu v podobnej urovni ako uz su vyrezane neviem ako to spravit ako myslite zalepit cim aby mi to nevadilo ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuz0489:

Dobry den, chceme si dat vstavanu pracku do kuchy…
@zuz0489 a je to dobry napad davat pracku do kuchyne? ako ja chapem ze niekedy tie kupelne byvaju male, ale ak mate spojenu kuchynu s obyvackou tak asi by mi to liezlo na nervy :-D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od obonka:

@zuz0489 a je to dobry napad davat pracku do kuch…
@obonka byval som cca 2 roky v prenajatom byte s prackou v kuchyni. 9z10 prani sa mi podarilo vzdy nacasovat tak aby som nebol doma ked sa perie. V dnesnej dobe pracok co vies pustit z mobilu to je este jednoduchsie. Samozrejme to bolo v 40m2 dvojizbovom byte kde sa kuchyna na varenie viac-chodoveho obedu/vecere nepouzila ani raz :)
Odpovedať

@obonka vo velkej vacsine domacnosti v Britanii je pracka v kuchyni ak nemaju pracovnu, v kupelni velmi vzacne. Je to o zvyku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@obonka vo velkej vacsine domacnosti v Britanii j…
@zita19 osobne zrovna o tomto si myslim ze to moc nevynysleli. Byval som v byte kde bola tak pracka a teda ozyvala sa po celom byte. Sestra teraz byva v takom byte a ma na to nervy, za mna pracka v kuchyni nezmysel.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@zita19 osobne zrovna o tomto si myslim ze to moc…
@sousedekovci89 v anglicku su najcastejsie byvanie "semi detached" domy (teda okrem londyna) a teda izby su na poschodi aj s kupelnou... Ale inak, co ta v byte deli od pracky ak je v kupelni vs kuchyni? Jedny papierove dvere naviac? Ked mas na kuchyni dvere, tak ani to nie... Inak vzdy niektora izba susedi s kuchynou a niektora s kupelnou...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minoo:

@sousedekovci89 v anglicku su najcastejsie byvani…
@minoo az na to ze medzi kupelnou a izbou mas takmer vzdy 2 dvere (ak teda nejde o nejaku sukromnu kupelnu z izby) do kuchyne castokrat iba jedny. Druha vec je, ze v kupelni mas zvacsa aj spinave pradlo a tahat sa s nim hore dole minimalne 1 krat naviac mi pride zbytocne. V kupelni to mas zvycajne tak na pootocenie sa. Skladovat spinave pradlo v kuchyni mi tiez nepride najlepsi napad.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@minoo az na to ze medzi kupelnou a izbou mas tak…
@sousedekovci89 ak mas dvere na izbe aj na kuchyni, su to dvoje dvere. Ak mas dvere na kupelni aj na izbe su to tiez dvoje dvere. Ine je spojena kuchyna s obyvackou tak by tu pracku asi bolo pocut viac ako z kupelne. A predstav si, my mame spinave pradlo vo vstavanej skrini na chodbe. Do nasej minikupelne by uz kos so spinavym pradlom nevosiel. Predpokladam, ze ti co maju pracku v kuchyni nemaju kos so spinavym v kuchyni. Tu nie je jedine spravne riesenie. Spravne riesenie je take ake komu vyhovuje. Kazde je spravne ak to vyhovuje tym co si ho zvolili. A kazde ma svoje pre a proti, kazdy nech si zvazi sam ako mu najlepsie vyhovuje alebo ako mu to vobec vyjde. Poznam rodiny, ktore maju pracku na chodbe. Z praktickych a priestorovych dovodov a povazuju to za optimalnu moznost.
Odpovedať
Trosku sme sa odchylili od mojej otazky, uplne zbytocne komenty
Odpovedať

@sousedekovci89 ak mas dvere na izbe aj na kuchyn…
@zita19 no na tom byte co som bol mala spolubyvajuca dvere oproti kuchynskej linke.
Odpovedať

@obonka vo velkej vacsine domacnosti v Britanii j…
@zita19 Len okrajovo. Anglicko a práčka v kúpeľni bol problém kôli zásuvke. Neviem či majú stále tie obmedzenia, ale ani vypínač na svetlo nemohol byť v kúpeľni, iba vtedy, ak bol v strope a ovládaný špagátom...
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr praveze mi vedia dat len skrinku kde s…
@zuz0489 kto su oni?? Ved si dverka objednaj ako dvierka na umyvacku a tie nemaju otvory na panty. Naco platit skrinku ked na to skrinka nieje potrebna. Na zalepenie dier predavaju v nabytkarskych obchodoch take stuple s priemerom 35mm a tie sa tam vlepia a par dni pockas kym to dobre vytvrdne a az porom vrtas nove diery. Inak na okraj pracku musis aj vetrat takze rataj s otvorenymi dvierkami raz za cas isto.
Odpovedať

@obonka ja mám vstavanú práčku v kuchynskej linke a čo ja viem, nejak ju ani nepočujem ani ma neobmedzuje. Mám electrolux a teraz s tými iverto motormi tú práčku počujem len keď napúšťa a vypúšťa vodu akurát. Ale je pravda, že keby som mal prerábať byt alebo riešiť dispozíciu, tak by som ju hodil do kúpelne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od benton:

@obonka ja mám vstavanú práčku v kuchynskej linke…
@benton co ta teda viedlo k tomu, aby si ju daval do kuchyne teraz?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

@zuz0489 kto su oni?? Ved si dverka objednaj ako …
@wolodymyr len dvierka na umyvacku maju inu velkost ako na vstavanu pracku
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Skrinka, do ktorej sa pracka umiestni, musi byt prisposobena rozmerom. Skontrolujte, ci mate dostatok miesta za prackou na pripojenie hadic.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dam768:

@benton co ta teda viedlo k tomu, aby si ju daval…
@dam768 vieš čo kúpil som už taký byt s tou dispozíciou. V kúpelni je málo miesta a nezmestila by sa mi tam a v kuchynskej linke už bola príprava na práčku.
Odpovedať
Profilova fotka

@wolodymyr len dvierka na umyvacku maju inu velko…
@zuz0489 dvierka na 60ku umyvacku su totozne ako na pracku
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od drahoo:

Skrinka, do ktorej sa pracka umiestni, musi byt p…
@drahoo skrinka na pracku nieje pracka tak ako umyvacka je stojaci spotrebit a ich vstavanie je riesene prednym panelom.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od benton:

@dam768 vieš čo kúpil som už taký byt s tou dispo…
@benton mozem sa opytat, ze preco by si to takto neriesil, keby mas moznost? zavadzia to v tej kuchyni? alebo? ja som nad tym tiez rozmyslala, tak si necham poradit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od japupi:

@benton mozem sa opytat, ze preco by si to takto …
@japupi mám kôš na zber prádla na pranie v kúpelni a ja som už tak pohodlný :D že sa mi to ťaží prenášať do kuchyne a potom hádzať do bubna. Inak je to fajn celkom. A ďalší problém bol u mňa pri inštalácii sa trocha vynájsť. Nakoľko vedľa umývadla je najskôr umývačka riadu a až potom práčka, tak bola krátka odpadová hadica (pred kúpou som si neuvedomil, že tá práčka má vývod vľavo hore pri pohľade zo zadnej strany).
Odpovedať
Profilova fotka
V Británii je to úplne bežné, ale u nás? Je to prinajmenšom divné :-D Ale tak sto ľudí, sto chutí. :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?