Vstavana chladnička,vedľa vst. rúra a pod ňou vst.umývačka riadu

ahojte, riešim kuchynu, má to niekto takto podobne navyrhnuté že chladnička, vedľa rúra a pod ňou umývačka?
Odpovedať
1
2
@nesbo rura vedla chladnicky je ok mam to tak ale ta umyvacka mne osobne tam moc nepasuje . Osobne by som ju radsej dal nielde kde mas drez ale je to na tebe
Odpovedať
rura bude vysoko.
Odpovedať
robí sa to tak.
Odpovedať
na ruru potrebujes rozmer skrinka 564mm na mycku 600mm, z toho vypliva ze dat to na seba je dost blbe,,aj ked nie nemozne.
Odpovedať
@marinak53 ja mam ruru v skrinke 60cm aj MW. Mne by skor vadilo mat pekac vo vyske 130-135cm,nevidela by som do neho a podlievala by som maso vykrutenymi rukami .
Odpovedať
rura ma 60cm ale len vonkajsi limec, vnutro ktore sa dava do skrine je 563mm ,takze sa ti tam mycka nevojde,ledaby si ruru dala do otvoru 600mm ale na to musis mat skrinku 636mm, a ta rura ak je vo vyske 840mm je v pohode toho sa nemusis bat,,normalne sa to tak dava a je to dokonca celkom pohodlne, .
Odpovedať
Da sa to urobit v pohode, len treba vediet ako a urcite to nebude sektorovy vyrobca, ale kuchyna na mieru. A naozaj je lepsie, ak ten uzivatel ma viac ako 165 cm vysku.
Odpovedať
ved dole kde bude mycka sa nedaju bocnice, to sa nedava snad nikdy. Pohodlne ako pise stolverka to je pre vysokych. @marinak53
Odpovedať
@atlaska ono sa to trochu inak robí, ale či to chce nad seba sa v prvom rade musí rozhodnúť zadávateľka témy.
Odpovedať
@stolverka jasne je to na rozhodnuti, ja len radim. Ja som si vsetko skusala, ja mam napr. prac.dosku najnizsie ako sa dala dat,lepsie sa mi kraja a pracuje ak nemusim ramena neprirodzene dvihat, aj za cenu ze drez by sme mohli mat aj vyssie so sa prakticna tyka,ale kedze sa pouziva len na oplachvanie zeleniny,ci riadu nevadi to tak. Kamoska ma MW tak vysoko, ze bez vyliatia vytahuje taniere len ztazka.
Odpovedať
Ďakujem za postrehy. Obaja sme vysokí, 180 a 195, tak rúra hore je výhoda. MW nebudeme mať vstavanú. Umývačku sme nakoniec dali inam, vraj by sa musela nejako ukotvovať medzi dve dosky (to nám povedali v dvoch štúdiách).
Odpovedať
@nesbo musela, ale dá sa to urobiť v pohode.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stolverka posli mi foto kde to robili, som zvedavy. kde dali nad mycku trubu , ako navrhujem kuchyne v3D max hodne dlho ale toto som este nevidel, samozrejme vse sa da spravit, ale kolko to stoji? a ako to bude vyzerat, najma ak to bude robit amater, alebo kutil. neposlednom rade decodom a ine velke spolocnosti sa tymto nezaoberaju. Hanak mozno ale cena by tam bola brutal., treba tam dat specialny U stolik a to stoji strasny balik ak to ma vyzerat.
Odpovedať
Strasny balik to nestoji, pohladaj si fotky na nete, nemam cas to hladat, ak stretnem zavesim. Robia sa takto aj nizke podstavne chladnicky, ktore nemaju vlastnu skrinu, co je na rovnakom principe. Amater alebo kutil nech sa radsej venuje niecomu inemu. ;-)
Odpovedať
mycka sa ukotvuje medzi dve steny vedlajsich skriniek, je jedno co je nad nou, das prac.dosku alebo das akurat dosku-korpusovu ,na nu skrinku na ruru. Kamoska ma mycku a nad nou obycajnu skrinku na hrnce.
Odpovedať
@marinak53 tak mas v tom 3D maxe nejaky virus.... vsak ked mas hornu plochu umyvacky 60cm a rura v skrinke ma 60 cm, tak nechapem kde je problem???? prirazenim vedlajsich skriniek schovas bok umyvacky a ak by to bola nahodou posledna skrinka v kuchyni, tak tam namontujes falosnu bocnicu a je to... ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@nesbo my mame umyvacku a nad nou ruru a vobec sa mi nezda ta rura neprakticky vysoko , je to fajn :-)
Odpovedať
@eduardgein posli mi foto kde si to videl?truba ma sirku 563mm je vlozena v skrinke takmer natesno, mycka ma sirku 600mm a nema bocnice je iba vsunuta pod PD , posli mi foto kde si to tak videl rad si to pozrem.AK nemas foto nekecaj.
Odpovedať
@marinak53 ako nic v zlom ale ak sa zivis tym ze ludom kreslis kuchyne v 3D maxe a nie je ti takato banalne vec jasna, tak pls vymaz 3D max a najdi si inu robotu.... 99% vstavanych rur na pecenie ma sirku 595mm....
Odpovedať
Profilova fotka
@marinak53 mýliš si pojmi s dojmami. Šírka na zabudovanie nie je celková šírka spotrebiča! Rozdiel medzi myčkou a rúrou je ten, že myčke sa nerobí skrinka a tak má celkovú šírku a rúra spolu s krabicou má 60 centi. Chápeme sa?
Odpovedať
chlapi sa tu bijú pre trúbu :-D :-D :-D Sranda toto vždy :-D oháňať sa softvérom nie je bohviečo, papier a obrazovka znesie všetko, takých poznám dosť, nehovorím marinak53, že je to tvoj prípad, ale buď to vieš alebo to nevieš urobiť.
Odpovedať
ak je mycka naspodu a nema skrinku ako chces na nu polozit trubu?hmm dava to logiku prirodokochac to myslim vysvetlil jasne.Alebo tu trubu polozis rovno na mycku to bude cista orava sys. ale ak to mate na fotecke tak mi to zaslite a ja uznam to ze sa mylim.Ja som take nico este nevidel,asi preto ze sa tomu venujem profesionalne a nezliepam paranoje.
Odpovedať
@marinak53 mycka je dole a nad nou skrinka..... myslim ze takto ti to musi stacit (je jedno aka je nad tym skrinka). Nie je to ziadna orava styl :) Spravis konstrukciu a nechas tam dieru na mycku ktoru tam len zasunies. Aj ked som nikde a nikdy netvrdil ze sa mi to paci a ze je to prakticke :)
Odpovedať
@marinak53 toto je podla teba ta pozliepana paranoja???? ja nie len kreslim ale aj navrhujem riesenia na rozdiel od teba co tu len mudrujes ako sa co neda.... hold 3D max nie je vsetko, treba mat aspon zakladne znalosti v oblasti konstrukcii nabytku.
Odpovedať
ja tam mycku pod trubou nevidim, ledaby bola ta mycka taka malinka a mala dve madla.Asi si nepochopil o co tu slo,, ale nevadi posli este niaku foto kde je mycka pod trubou a nie blbosto a lacnu kuchynu.
Odpovedať
A este raz chcem ju vidiet pod trubou a nie vedla a este aj 45ku, chcem vidiet mycku 600mm pod trubou, cakam..
Odpovedať
@marinak53 a stacilo..... normalni ludia to pochopili, pan 3d max jediny nie. Prajem ti vela spokojnych zakaznikov....
Odpovedať
aky je rozdiel, ci je v skrinke nad myckou skrinka s poharmi, ci hrncami,alebo ci je tam rura? @marinak53
Odpovedať
dovolil som si spravit malu ukazku-taketo nieco som este nevidel ak ste to videli poslite mi foto, podotykam a to pracujem aj pre AT kuchynske studia...Netvrdim ze sa to neda ale je to brutal hovadina.
Odpovedať
@atlaska jednoducho mycka sa da zabudovat len po PD na pevnu podlahu. pretoze sirka mycky je 600mm, mycka nema bocnice a ak nemas bocnice nemozes mat police a ak nemas police nedas nad nu nic.Jasne ze sa vse da, ale ako som napisal poslite mi ukazku tejto kombinacie a ja sa ospravdlnim ze som sa mylil.Nie beznu vec ako mi poslal eduardgein to je normalna vec,..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?