Vstavana chladnicka nepasuju dvierka do skrinky

Ked sme dali vstavanu chladnicku s mraznickou do skrinky zistili sme ze dvierka chladnicky su väcsie ako samotnej skrinky (vyskovo chladnicka pekne sadla do otvoru 1775-1780). Je to mozne aby vyskovo chladnicka sedela do otvoru ale nepasovali dvierka skrinky? Resp . robia sa mraznicky s rozlicnym objemom/pomerom chladnicky a mraznicky? Dnes sa mam stretnut s predajcom linky, ktory mi poradil tuto chladnicku, nechcel sa dopredu vyjadrit.
Odpovedať
vstavanú chladničku a skrinku musíš riešiť spolu. Chladničky s mrazničkou sú rôznych objemov tzn. skrinku musíš prispôsobiť resp. chladničku skrinke.
Odpovedať
@xvladox Aby sa vstavane chladnicky zmestili do klasickej 60cm skrinky, mavaju vonkajsi rozmer 550-560mm a ich dvere su bez zaoblenia. U vas to dopadne tak, ze budete kupovat inu chladnicku a vasu vam predajca v elektre zoberie naspat, alebo ju budete predavat cez bazos
Odpovedať
@xvladox Ano, vyrabaju sa kombinovane chladnicky s mraznickou s roznymi objemami, cize s roznou vyskou dvierok na mraznicke a chladnicke... Vacsinou sa skrinka vyraba presne podla typu chladnicky, alebo sa vyrobia dvierka na mraznicku rovnako vysoke ako su vysoke ostatne dvierka pod pracovnou doskou (napr na umyvacke riadu) a chladnicka sa podlozi na podstavec; skrinka musi byt samozrejme dostatocne vysoka... J.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?