Vodovodná batéria pri sporáku, alebo nad

Zdravíčko, chcem sa spýtať na skúsenosti alebo názor na vodovodnú batériu pri sporáku, resp. nad ním na studenú vodu. Tzv. pot-filler http://www.ebay.com/bhp/pot-filler Či to niekto z Vás má. Aj keď nemáte napíšte či sa Vám to páči alebo nie. Kuchyňa bude v takom štýle, že by to tam možno aj pasovalo. Ďakujem za názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Raz sme to montovali v jednom vidieckom dome v anglicku. Podla mna to je zbytocnost. To je taky problem doliat vodu v umyvadle pripadne zohriatu z kanvice?
Odpovedať
@madein1974 Za Vás zbytočnosť. Ok. V ďalšej vete nevidím pointu. 8-(
Odpovedať
@pistikus Je to niečo nové, čo bežne človek nevidí. Z praktického hľadiska to veľmi význam nemá, pokiaľ nevaríš pre 8 a viacčlennú rodinu. Je to náklad navyše. Ale ak sa to niekomu páči a che to mať, tak nech sa nepýta ľudí, ale dá si to. Ja mám v dome v technickej miestnosti podlahovú vpusť. Keby som sa na MS spýtal, či to má zmysel alebo nie, tak by asi väčšina ľudí bola za to, že je to zbytočnosť. Ja som to ale chcel, tak to mám. Ani manželka to nechcela, ale ustúpila (ja som zase ustúpil pri iných veciach). Ak tú batériu chceš, páči sa ti a si ochotný zniesť vyššie náklady na kuchyňu (vidím, že sú od 100 vyššie - tie krajšie) tak si ju daj, splň si túžbu. Nepozeraj na praktickosť či efektívnosť, lebo ti bude stále vychádzať, že je to zbytočné.
Odpovedať
Profilova fotka
@pistikus pointu? Vola sa to potfiller - cize plnic hrnca. To zvladne kazda bateria. Doliat vodu do hrnca. Nevidim dovod mat to priamo nad sporakom... Jedine ak by umyvadlo bolo velmi velmi daleko od sporaka.
Odpovedať
pekne to je, ale za mna - zbytocnost.. A to ja varim denne..
Odpovedať
@pistikus moj nazor.. za tie peniaze si radsej nainstalujte alebo dajte naistalovat RO filter na vodu
Odpovedať
Praktické využitie to má u známych, kde je "kohútik" nad napavno vymurovanou kotlinou, v ktorej sa varieva voda pri zabíjačke... :-) Za mňa - v kuchyni zbytočnosť...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
dobry den, prosim Vas kupili ste si to? A pouzivate to? vdaka za info
Odpovedať
@domivi nekupili. Stale sa mi to vsak paci. Nvm vsak posudit ci je to aj prakticke.
Odpovedať
@pistikus Ja kazdy druhy den varim polievku plny hrniec a mam co robit presuvat tazky hrniec z umyvadla k sporaku. Napríklad si myslim, ze pri zaprazke sa to tiez zide, lebo ma clovek obe ruky volne na rovnomerne miesanie. :)
Odpovedať
@domivi Zober nejakú litrovú mierku, alebo inú podobne objemnú nádobu a hrniec naplň vodou na varnej doske/sporáku. Áno, bude to na viac otočiek, ale ak je taký problém preniesť ťažší hrniec, tak toto je riešenie pre teba. :-)
Odpovedať
@domivi Aj u nás sa nevarí málo. No nedali sme to. zatiaľ ešte kuchyňa nie je hotová. Rád by som to však videl reálne a vyskúšal si to. Možno by som ľutoval a pri ďalšom dome už vedel. :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?