Vklad na hrnce od firmy Blum

Profilova fotka
Mate niekto takyto vklad na hrnce. Je to dobra vc, odporucate? Ale je ukladanie hrncou lepsie bez vkladu v suflikoch.
Odpovedať
uplne vyhodene peniaze, naco je to dobre? Mozno na tie pokrievky, ale zabera to vela miesta. Detto podobne rozdelovace na taniere, este to vsetko tam musis ukladat zhora presne do vymedzeneho priestoru. Ja mam hrnce v hlbokom supliku a mam v nom vnutorny plytky suplik na pokrievky.
Odpovedať
@bmimuska mam presne taky suflik, ale bez toho vkladu, je zbytocny, ja tam dam ovela viac veci ako je na obrazku, vlastne komplet vsetky hrnce, panvice a pokrievky mam tam, este aj struhadlo na zeleninu a male kastroliky a vsetko to tam vojde..., kupila som si dospodu sufla taku nesmykavu foliu a je to super...
Odpovedať
Profilova fotka
Manzelka to tiez chcela, ale v praxi sa to ukazalo ako hlupost a zbytocnost. Pekne to vyzera iba na obrazku :)… prax je vsak ina… nakoniec sme kupili v Ikea taky drziak na pokrievky a teraz nevieme co s volnym miestom v suflikoch :).Hrnce su volne ulozene v sufliku.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska neviem si to predstavit, ten suflik plytky na pokruwvky, nedaloby sa ti to odfotit. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@vovo tiez som to velmi chcela, ale zbytocne mi tieto veci predrazuju kuchynu, preto sa pytam, ake je to v praxi.dakujem za radu.
Odpovedať
cvakla som ti to, ja ich mam celkovo stvoro tych vnutornych, nehcela som zvonka delit vysoke supliky lebo jeden som chcela vysoky na flase, takto mam dva uzke na plastove misky a nad miskami umelohmotne pokrievky + flase, jeden n rozne struhace, odmerky, sita a nad tym vnutorny na utierky @bmimuska
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska super nápad.... geniálne, to bol či nápad, tak toto je teda lepšie, ako ten vklad, len celkom nerozumiem princíp otvárania, ked otvoriš ten velky na hrnce, tak ti ide zaroven aj ten na pokrievky, ale ten si zvlast povytiahnes?
Odpovedať
@bmimuska napad je moj .-) prvy je na servodrive otvori sa sam a vnutorny povytiahnem. da sa dokupit servo aj na vnutorne ale zatial nemame potrebu. Da sa to kedykolvek kupit a len nastoknut na taku listu vzadu.
Odpovedať
Profilova fotka
znamená to, že sa dotknes, teda pritlacis na sufel a otvori sa sam?
Odpovedať
@atlaska môžeš prosím aj mne poslať to forto s tými vnútornými šuplíkmi prosím? Ja si teraz tiež vymýšľam kuchyňu a rozmýšľam čo kde budem mať uložené aby som vedela aké veľkosti šupľov. Díky
Odpovedať
Profilova fotka
@vovo aký držiak na pokrievky? dakujem
Odpovedať
ano len tuknem slabo suplik sa cely vysunie. @bmimuska
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@katkaf25 vyzera to asi takto http://www.ikea.com/us/en/images/prod... v sufliku to nezabera miesto a das tam plno pokrievok. Na tom obrazku to nevyzera moc lakavo, ale ked si das do google nieco ako "Ikea drziak na pokrievky" najdes obrazky aj so suflikmi :)
Odpovedať
Profilova fotka
jej dakujem určite si to kúpim aj ja :) @vovo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?