Vizualizácia kuchyne - typy na vylepšenie

Mám vizualizáciu kuchyne, určite ešte budú nejaké zmeny, ale ak by niekto mal pripomienky, rada ich prečítam. :-)
Odpovedať
@angi81 Ak si niekedy niečo varila alebo smažila tak určite poznáš tú mastnotu na obklade a vôkol. Len v tomto prípade neviem,kde všetká tá mastnota skončí v tomto prípade. Koncept sa mi páči ale treba myslieť aj na iné veci ako na krásu. ;-) Ešte jedna vec a to je ,že sa neodporúča v blízkosti chladničky spotrebiče ako sú teplovzdušná rúra atď.
Odpovedať
veru ten ostrov mas uzky na var.plochu, aspon 1m a dosku 40x90cm nan. Navyse to ulozenie var.plocha drez je neprakticke,sa nabehas, nafrkas na dlazku, chodit s horucim hrncom plnym cestovin......... Ake mas rozmery kuchyne? neda sa chl.uplne zasunut?
Odpovedať
Ostrov so sporakom mi pride neprakticky, inak ok. Chladnicka a rura vedla seba je ok, ak je to dobre odizolovane.
Odpovedať
@atlaska aj v terajšej kuchyni mám ostrov, pre mňa super vec x-) , vzdialenosť medzi varnou doskou a drezom bude asi 120 cm, keď varím, drez budem mať za chrbtom. Chladničku keď úplne zasuniem, nedajú sa otvoriť dvere nabok. Dik :-)
Odpovedať
Ja mam iba ostrov, ziadne rohove skrinky, ziadne zasteny. Aj teraz mas okolo varn.dosky tak malo priestoru? Co naj ocenujem je voda - prac.plocha-var.doska - paradne sa vari,a medzi nimi mycka-uplne idealne varenie a aj to ze mozem dovarene odlozit ZA var.dosku je super,nic mi naokolo nezavadzia.
Odpovedať
Ja by som otocila ten ostrovcek do druheho smeru a pripojila ho k linke tak, ze pojde kvazi od toho okna tam, bude moct byt potom ovela sirsi, pripadne ak v buducnosti budes chciet barove sedenie budes mat nan priestor. a vznikne ti tak aj viac priestoru na vysoke skrine pri chladnicke takze mozes posunut sporak a mikrovlnku od chladnicky, ono si treba uvedomit pri vstavanych mikrovlnkach ze je velmi neprijemne vykladat tanier z polievkou resp. omackou hore nad uroven pliec, takisto z tade vyberat horuci tanier je neprakticke (popalis sa a vzlejes si to nechtiac napr na tvar, hlavu), takze ako je dobra rura v tej vyske ako ju mas je tak vhodna aj mikrovlnka. ja by som tam urcite pridala este jednu vysoku zostavu pre toto. aj to odsunie ruru od chladnicky
Odpovedať
Profilova fotka
skoda, typicke ak chce niekto za kazdu cenu mat americku chladnicku :(( potom to tak vselijako vyzera vysunute, s medzerami naokolo... a spotrebice treba iste dat prec od chladnicky, ked sa to doladi bude to pekna kuchyna.. len vychytat muchy :)
Odpovedať
"Ameriky" ludia zasuvaju zarovno s linkou. Zabdovane chl sa daju otvorit normalne, staci o niecoviac ako 90st, nemusi to byt na 160st. Suhlas a andym tie chl. su megera v kuchyni a stale zapackane.
Odpovedať
ďakujem za pripomienky! :-) @atlaska zo skúsenosti viem, že 90 st. nestačí, kvôli tomu nie je zarovno s linkou, "ameriku" mám aj teraz, mám LG, na údržbu neháklivá vôbec. Ale ďakujem za pripomienky.
Odpovedať
90 nestaci, ale aj chl. zarovno s linkou ide otvorit viac. Medzeru tam pri kuchyni musis nechat ta ci tak. Ale ak sa vam to takto viac paci. @angi81
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?