Vizualizacia kuchyna

Dobry den, chcela by som vas poprosit o rady, komenty,nazory co sa tyka vizky nasej kuchyne, predtym nez pojdeme do finale. Kratky popis: matna biela, pracovna doska a zastena egger mramor bielosedy, bocne korpusy sede. rozmery: linka 4,2m a ostrov 2,4m. Sufliky su vsetko vysuvy. Vedla je spajzka a vstavana chladnicka. Rozmyslam nad tym, ze varnu dosku posunut na kraj, aby som ziskala viac jednoliateho pracovneho priestoru. Teraz je doska v strede-kvoli tomu, ze je blizko vstavana chladnicka a chcela som mat priestor po ruke, ked vykladam potraviny alebo nakup do chladnicky+ked varim, aby mi neprskalo na dlazku. No takto mam pracovny priestor cca 90cm po kazdej strane. Staci to? Dalsia dilema je, ako farebne zladit obyvacko-kuchynu. Kuchyna je bielo-seda, podlaha bude vsade velmi svetla ( pravdepodobne dub belfort strieborny-ide skor tak do siva, malo drevodekoru a bez spary). Steny by som chcela biele kvoli udrzbe, okna budu zvnutra takisto biele. Ako doladit interierove dvere? Biele by som uz nechcela, uz je tej bielej celkom dost a myslim, ze nejake tmavsie by pekne ukazali ako kontrast k bielej stene. Ale ake, aby sa to hodilo k podlahe a ku kuchyni? dakujem!
Odpovedať
nikto nic?
Odpovedať
to za takuto neprakticku a navyše neprofesionalnu vizualizaciu a navrh niekto zobral peniaze?
Odpovedať
Ahoj, ostrovček je ok, varná doska na stred pri tejto šírke ostrovčeka je dobre dispo. riešenie, maš dost priestoru po oboch stranach, nepaci sa mi otvorena časť v strede medzi posuvnymi dvierkami, asi by som časť, ktorá je otočená do obývačky zdvihol o cca 200 mm, také premostenie ostrovčeka s obývačkou a nemusel by tam byť ten zvláštny predel/kryt posuvné dvierka sú dobré riešenie, dal by som ich po celej dlžke 4ks pekne vyniknú na kuchyni by som asi vynechal tie vnutorné hrubé bočnice, pôsobia ťažkopádne a predražuju kuchynu, teda ak je snaha o modernú kuchynu tiež by som asi začal s vysokými skrinami z pravej strany, teraz je to ako medzi dvoma vežami, dizajnovo by sa to dalo lepšie spraviť dvere by som ladil k podlahe, unifarebnosť farebnosť kuchyne je dobrá, nábytok do obývačky by som možno už kombinoval aj s trochou drevodekoru ako je podlaha + farba kuchyne, nech sa obývačka trošku oddelí dizajnovo ludia robia chybu, že si dajú v tom istom materiály kuchynu aj obývačku, niekedy to pôsobí tuctovo ... všetko dobré :-)
Odpovedať
Mne sa paci vela ulozneho priestoru, ale prekazala by mi varna doska na ostrovceku - kvoli tomu, ze by mohlo prskat aj za ostrovcek. Neplanujete digestor ?
Odpovedať
@kivcek ale ano, bude nad nim digestor urcite @likvidator666 preco je to neprakticke? potrebujem konkretne rady, nie takto vseobecne @valentkuchyne tie dvierka na ostrovceku, co smeruju do obyvacky nebudu posuvne, ale klasika otvaracie, je tam mliecne sklo- to iste co na hornych skrinkach. ten zvlastny predel/kryt je tam len kvoli tomu ze sa tam zafrezuje led pas, ktory bude osvetlovat ostrov-inak mame len ledky v SDK na strope a to bude malo svetla.tie vnutorne hrube bocnice nebudu takto-je to len naznacene, ze tam pojde hrubsi korpus podlaha bude od Egger-rozmyslam, ci si nedat dvere vyrobit v tom istom dekore, je dost tazke najst rovnaky dekor. mas pravdu s tym nabytkom, budeme ho asi ladit k obyvacke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?