Vizu kuchynskej linky

Najde sa tu niekto s fantáziou a chuťou pohrať sa s našou budúcou kuchynskou linkou. Fantáziu nechám na Vás, podmienkou je potravinová skriňa, samozrejme vstavané spotrebiče (chladnička, ind. panel, rúra, mikrovlnka, umývačka), a manžel by chcel barové sedenie aspoň pre 2 osoby. Robili nám už 3 vizu, ale stále to nie je ono. Na nákrese je okno, ale to sme vymenili za balkonové dvere, takže pod oknom linka nebude. Do kuchynského priestoru musí vojsť aj stôl pre 5 ľudí. Rada odpoviem na ďalšie otázky. Ďakujem ;-)
Odpovedať
Rada by som sa s tým pohrala, budem potrebovať pôdorys, predchádzajúce vizualizácie, aby som mala približnú predstavu a takisto veci, s ktorými sa nedá hýbať, ako umiestnenie spotrebičov, prípojky atď... napíš, ak chceš vidieť niektoré z mojich prác..
Odpovedať
@ibak ďakujem za ponuku a pripájam nákres kuchyne. Hýbať sa dá ešte zo všetkých, takže môžeš pustiť fantáziu na špacír. Farba kuchyne by mala byť bledá, možno vanilka alebo magnolia
Odpovedať
A robili vam tie navrhy poriadne studia? preco si nebola spokojna? skusala si aj prunus? kamoske u nich robili kuchynu a navrh bol super. tu mas link: http://www.kuchyneprunus.sk/navrhy/in... podla mna je to na dost vysokej urovni. uz ked mam vizualizaciu, chcem tam vsetko vidiet :)
Odpovedať
nechápem prečo to riešiš na fóre. Návrh kuchyne si rieš s dodávateľom. Nie všetky kuchyne majú rovnaké možnosti, rovnaké rozmery. Chceš super návrh a ťaží sa ti zdvihnúť "zadok" a ísť do štúdia ? Nečakaj, že to vyrieši niekto za teba :-)
Odpovedať
@igor777 skôr ako niečo vypustíš do éteru, skús pozorne čítať. "Zadok" som si už zdvihla 3 krát. :-x
Odpovedať
@igor777 si zle vstal? A naco je toto forum?
Odpovedať
@illyria nejde ani tak o kvalitu vizualizácie ale o dobrý nápad ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nelimatej Z tym to mam presne problem aj ja.Chcem nieco zajmave a nie standart na dlhu steny len linku 4 m a do stredu stol????To akoze kuchynske studia,uz som bola v 3 tiez,a proste neni to ono,uz som zufala
Odpovedať
Len tu na MS je tolko albumov s kuchyniami......da sa brat inspiracia. Ak as klasika vysoke,nizke skrinky, vzdy to bude ako obyc.kuchyna. Barove sedenie detto, naco,ked tam hned mate stol? Tie terasove dvere su super napad. Ja mam podobny priestor. Na stene kde mas var.dosku.mam len vysoke skrine,vcetne potravinovej a potom ostrov velky s varenim aj vodou a za nim stol. Naraz bola vyrabana kuchyna aj nabytok do obyvacky. V tvojom pripade sa da stol pekne zakomponovat k ostrovu.
Odpovedať
Chodte na cesku strechu a oslovte uzivatelku verunky. Ta vam velmi rada poradi a spravi vizu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?