Viete mi odporucit nejaku rustikalnu mikrovlnku?

Profilova fotka
Ahojte, rada by som si dala do rustikalnej kuchyne spotrebice znacky ariston - rustikalne prevedenie, ale neviem najst ziadnu mikrovlnku vhodnu k tomu. Je mi jedno, ci bude zabudovana alebo samostatne stojaca,len by mala byt v nejakom rustkalnom prevedeni. Okrem Gorenje som vsak nic nenasla... Dakujem. Luc
Odpovedať
zas nemozes cakat, ze vsetky znacky budu vyrabat elektrospotrebice v rustikalnom prevedeni :-D Od Gorenje myslis tuto? http://www.gorenje.sk/sporaky_a_varne... resp. http://www.gorenje.sk/sporaky_a_varne... .....ale ja ti odporucam digitalne ovladanie a nie mechanicke!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Kristepanenanebi.......! Toto je dôsledok pozerania tých nevkusných gýčových amerických blábolov. Mladá žena - a o takýchto hrôzach nevkusných sníva, takéto straaaaaašnééééé jej behá po rozume....! Ešte aj peniaze chce na to utratiť. 8-)
Odpovedať
leonardoooooom ved luc nepise ze ju chce ale ze nasla len tuto a to su odlisne okolnosti!!!!! a mozno ma podstatne vkusnejsie a utulnejsie urobene byvanie ako mas Ty, ak je nieco moderne neznamena to vkusne a prakticke
Odpovedať
@tralaluc Ahoj, rustikálnu vstavanú mikrovlnnú rúru má aj firma TEKA . Prípadne, ak chceš dávať vstavanú rúru do vysokej skrine, dá sa použiť klasická obyčajná mikrovlnka a tá sa zakryje kuchynskými dvierkami. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?