Vidiecka kuchyna- stolar

Ahojte vsetci, Mam taku otazku,stretli ste sa uz so stolarom ktory by vedel zmaknut kuchynu takeho vidieckeho stylu ? (Ako v obrazku cca) Zatial som sa stretla iba so stolarmi, ktori pouzivaju take tie..neviem presne ako sa tie dosky volaju,ale v podstate z toho idu iba take tie moderne,hladke kuchyne. Jedine relativne pekne som videla v ikei,ale rada by som vedela ci by sa predsa nedala urobit aj presne moja vysnivana :) a vidiecka kuchyna neznamena ze tam capnu do dvierok presklenie a hotovo (aspon podla mna :) Dakujem !
Odpovedať
krásne vidiecke kuchyne má Nobilia, Chalet alebo Castello, skús pozrieť, naživo sú ešte krajšie ako na obrázku. Predáva ich Kika, Sconto, Asko, Moebelix. Ale nevidím problém, žeby aj šikovný stolár nevedel urobiť takúto linku.
Odpovedať
Profilova fotka
@november30 nevidim v tom problem aby sa to nedalo spravit. Dokonca ak chces dokonalu imitaciu vidieckej kuchyne je to aj materialovo mnej narocne, nemusis mat napr. drahe kovania a je tolerovana ista "nepresnost" v zatvarani dvierok, licovani hran... kedze je to take "naturalne".. Je to vsak vyrobene na mieru a stolar si to necha zaplatit...
Odpovedať
@mairam Dakujem, taketo obchody som si uz poctivo presla, ale vsetky mi pridu take.."umele". skusim este tie prve 3 co spominate. @richard71 dakujem za tip, ako to ponat "naturalne" ;-) Popravde sa skor bojim, ze to stolar "nepochopi"... zial, mam skusenost ze som chcela taku podobnu kniznicu, a akoze je pekna, ale zial, kedze sa pouzili tie dosky rovne ( tusim mdf sa volaju) tak je taka hranata cela.
Odpovedať
Čo tak Katy Decodom?
Odpovedať
@newhouse hm, tu si pamatam, len neviem, to mi strasne pripomina to ako sa hovori ze " chcela stara mladou byt" ale naopak :-D Zacinam asi trosku chapat ze ked chcem staro posobiacu kuchynu asi musi byt proste iba stara...a to asi nepojde no. Mozno by som mala skusit este po murovanych pozerat. Kazdopadne dakujem z atip.
Odpovedať
Pozrite tu: http://www.osmosa-diakovce.sk/kuchyns... , to je moja srdcovka.
Odpovedať
@newhouse Sranda, presne taku ( teda ak hovorime o tej exclusive 2) som videla v sconte...myslim s takym dekorovanim a tymi medzistlpikmi...asi je to velmi popularne dnes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@november30 http://www.kuchynedrevostyl.sk/vidiec... robili kuchynu nasim,neskutocne precizna robota, tak som si ich zvolila aj ja na vyrobu tej nasej...
Odpovedať
@inngridka Tak to je nadhera ! super dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@november30 no chapem. mame podobnu kuchynu.teda vidiecky styl. ale je nakoniec spravena z laminatu... problem masivu je ten ze dosky casom "pracuju" mozu a ohnut co by ti mohlo casom vadit nielen z estetickeho hladiska,ale aj funkcneho.nieco nepojde dobre otvorit, zavriet... hlavne ak sa to pouziva dennodenne... treba to premysliet ako na to.. toto je nasa kuchyna.. http://www.kuchyneprekazdeho.sk/pics/...
Odpovedať
@richard71 vau ! ta vasa je teda skoro taka ko chcem aj ja :-D aj s tym ostrovcekom v strede...parade ! a dakujem za info o massive, prespekulujeme. U nas je trosku kamen urazu, ze co sa paci mne , tak nie drahemu a naopak, to bude kompromisov zase :-) Este som sa chcela opytat, ta vec nad sporakom je komin ? ci len estetika ?
Odpovedať
Profilova fotka
@november30 práve v takom patinovanom štýle si vyrábam linku. Len ju už bohu žiaľ do Vianoc nestihnem. :-(
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@november30 to je obstavany digestor. tiez nie je uplne podla predstav ale to sa da casom riesit... nechcem robit reklamu,ale s uvedenym studiom sme boli nadmieru spokojni..aj cena ale hlavne pristup.jednali s nami majitelia sympaticky manzelia... to bol pristup...ono ta kuchyna je samozrejme aj o doplnkoch... :)
Odpovedať
@prirodokochac tak sa mate ze si to viete sam ;-) drzim palce, potom s apochvalte @richard71 nahodou, prave som sa chcela opytat,ci vam to robili tiez oni alebo murar alebo si to clovek musi nebodaj sam :-D a samozrejme ze aj o doplnkoch, len ked som to skusala doladit do toho stylu v mojej "modernej" ( heh, ma uz cez 10 rokov takze tak :) moc mi to teda nevyslo...
Odpovedať
Profilova fotka
cenovo tieto kuchyne vychadzaju ako v porovnani s klasikou modernou? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@november30 myslis to obstavanie digestora? to je z materialu ako je korpus, takze to robili spolu s linkou..
Odpovedať
Vyyyborne dakujem za tip !!!!! :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
@november30 už ste asi kuchyňu po riešila ale toto je kuchyňa interiérovej dizajnérsky a stolara www.lineainterier.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?