Vidiecka a zároveň praktická kuchyňa

Ahojte, je tu niekto, kto si myslí, že má doma vidiecku, a zároveň funkčnú, praktickú a dobre udržiavateľnú na poriadok - kuchyňu? Mám na mysli celkový dizajn kuchyne, dvierka (farba, povrchová uprava, kovanie..) Rada by som sa trochu inšpirovala..Dakujem
Odpovedať
Spravili sme si svojpomocne lacne a prakticke.
Odpovedať
kreatívne :-) môžem sa spýtať, čo to máte za kuchynskú dosku?
Odpovedať
@chalimoli vsetko ste si robili sami? Aj tu skrinku, stolik?
Odpovedať
@noros Ak myslite ten stôl v strede, tak ten sme si spravili svojpomocne stolarovi sme dali vyrobit vrchnu dubovu dosku priebezka lepena o hrubke 3 cm a mensia na krajanie 4 cm. A samozrejme kredenc sme kupili na bazosi.
Odpovedať

Odpovedať
@ewana16 Kuchynska doska je z dubovej priebezky kartacovanej o hrubke 4 cm.
Odpovedať
musim povedat, ze vyzera fantasticky. Pekne ste sa vyhrali s doplnkami a posobi to velmi prijemnym dojmom. Niekto sa to ma ako ja vravim nos a vie si vytvorit taketo veci aj sam a vie si ich pekne nakombinovat. Moc sa mi paci ten napad s panvicami na stole. veru take som este nevidel. Je to fajn, clovek si to vie spravit sam a hlavne ako pises vie usetrit ;-)
Odpovedať
@marchenzo Dakujeme velmi pekne.
Odpovedať
@chalimoli spociatku som pochopil ze ste si celu kuchynu vyrabali sami ale uz chapem. Ten stol je ale dobry, taketo veci drevene sa mi velmi lubia. A tie vesiaky na panvice, super napad. To by aj moja zenska prijala:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?