Veľká monoklimatická chladnička - tipy a skúsenosti

Profilova fotka
ahojte, potrebujem poradit, ak niekto ma skusenost s monoklimatickou chladnickou, najlepsie zabudovanou, ale moze byt aj volne stojaca. Planujeme totiz mat vacsiu samostatnu monoklimaticku chladnicku (280-320 litrov) v kuch.linke a mensi samostatny mrazak v spajzi. V obchodoch sme nasli len par (cize dva :-D) typov, a aj ked na nete je ich viac, tazko kupit len podla obrazka ;-) tak ak mate vy alebo vasi znami nejaku konkretnu znacku a skusenosti s nou, potesim sa. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, presne tento problém momentálne riešime aj my...poraďte niekto prosím! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my sme nakoniec zariskovali, kedze sme nikoho nenasli, kto by s tym mal skusenosti, a kupili sme vstavanu Electrolux ERN 3213AOW. Ma objem 319 litrov a hlucnost podla stitku len 34 dB - nemerali sme, ale je celkom ticha, nerusi nas a nevydava pazvuky, pred ktorymi nas varovali pri novych typoch chladniciek. Mame ju asi 2 mesiace. Vyhovuje nam, ze je prehladna, velka, jednoducha a variabilna - nema tie specialne a podla nas zbytocne priehradky na sushi a neviem co este. Suflik na ovocie a zeleninu je dost hlboky a da sa rozdelit na 2 casti. Tym, ze je vstavana, je trochu uzsia, ale nepocitujeme to ako nevyhodu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@margarita prosím ste aj po dlhšej dobe spokojna s chladničkou? Máme ju vytipovanú ale nikde ju nemôžeme vidiť na živo, lebo vstavané moc nemaju v kamenných predajňach, ma niečo čo by ste jej vytkla? ďakuje pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
@yaho3 ak by ste mali cestu okolo, kludne Vam ju predvediem nazivo ;-) som s nou spokojna, je dost velka, policky sa daju prekladat podla lubovole, kludne tam mame velky nakup na cely tyzden plus aj plech kolaca a dva hrnce na spodnom poschodi... nemam momentalne nic, co by som jej vytkla, ani hlucna nie je, som maximalne spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
@margarita dakujem krasne, aj za ochotu za predvedenie, ale ste moc daleko ;-) , takze dalsie plus k elektroluxke..lebo clovek uz fakt nevie ako sa orientovat hlavne ked cita fora niekto nadava na elektroluxky, iný zas na Whirpolky, aj na Gorenje som uz citala negativa, tak clovek nevie ako sa ma rozhodnut:-)..dakujem este raz za info.. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@margarita dobry den, chcela som sa spytat na tu monoklimaticku ladnicku. to znamena. ze nemá dole mrazak a je to cisto len ladnicka ? dakujem
Odpovedať
@lenkaaaaaaa Ak nevadi odpoviem. Ano znamena to ze ma len jednu klimaticku zonu. Je to cisto len chladnicka bez mraziacieho priestoru. Vyhoda je vela miesta na chladenie.
Odpovedať
@margarita Ahoj, prosim Ta pozerala som tu vasu chladnicku a neviem ako je tam dolu rieseny ten suflik, na foto to zle vidiet, je tam jeden hlboky a vysoky? Dakujem. Ja pozeram aj tuto: paci sa mi ze ma tie sufle na zeleninu dva. Povodne som chcela Siemens, ale cena, ach... Whirlpool ARG 18070 A+ Len samozrejme na predajni ju nikde nemaju, tak dufam ze bude OK. A prosim Ta mraziak mas aky? Dik
Odpovedať
@maminecka2 ja tiez hladam a vybrala som: https://www.miele.sk/domacnost/chladn... maju este 2ks v cechach, da sa objednat z miele.sk
Odpovedať
Mamezabudovanu Miele, urcite doporucujem s nulovou zonou.
Odpovedať
@atlaska @jujala Baby dik, ale to je moj rozpocet pomaly na vsetky spotrebice :-D ;-(
Odpovedať
@jujala A teraz kukam ze je volne stojaca, ja chcem vstavanu, ta bude este drahsia. Mozno na stare kolena ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja mam siemens KI42FP60. uplna spokojnost, aj ked si viem predstavit, ze by toho priestoru na zeleninu bolo aj viac. takto ju pcham do tych masovych suflikov (tiez v nulovej zone, ale nie je tam ten specialny vyparnik kvoli optimalnej vlhkosti zeleniny ako v tom najspodnejsom). da sa zohnat uz okolo tisic eur cez rozne eshopy (aj so servisom doma, zarukou atd.)
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkaaaaaaa @maminecka2 ano, sme vacsia rodina, takze mrazak mame osobitny 90l v spajzi. https://www.nay.sk/beko-fse-1073-skri... nemrazim sama nic, ziadnu urodu ani svinu nechovame, takze mi tie 3 sufliky stacia ;-) nasa chladnicka / po 3 rokoch pouzivania mozem len vrelo odporucit. ten suflik je iba jeden dost hlboky, on je predeleny takym plastom zhora na 2 casti, takze sa da oddelit ovocie od zeleniny.
Odpovedať
@margarita Dakujem
Odpovedať
dakujem za odpověď. nakoniec sme sa aj mi rozhodli pre ladnicku a mrazničku zvlast. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?