Váš názor na túto verziu kuchyne

.... Možem vás poprosit o nazory a postrehy na tuto kuchynu? ... este dodam ze pohlad od vašich očí je otvorená stena do priestoru obyvačky kde bude časom aj jedalensky stôl, ale zvazujem aj mensi "barovy" pultik napojit tamkde je rura smerom k dveram (tie idu mimochodom na terasu) dakujem :-) :-) :-)
Odpovedať
prihod viac foto z viac uhlov, pripadne aj rozmery :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
mas krasne okno v strede a tymto usporiadanim si ten pohlad uplne rozbijas, tu hornu skrinku z pravej strany daj okolo okna z oboch stran... nakreslim ale zajtra
Odpovedať
ja by som dala na tu lavu stranu rovnako vysoke skrinky, ale to je vec vkusu,inak je pekna
Odpovedať
dakujem za rady vsetkym @zuzica4 no mne sa to paci taketo asimetricke a vyhodou je podlamnaze ked dopecies pekac si mozes polozit rychlo hore nad ruru a nikto sana tom nepopali :-) @mamakaja budem rada za novy pohlad ale popravde neviem co by som potom dala na tie druhe steny? ale mozno kedto uvidim zapaci sa mi :-), budem cakat na nakres :-) @abbeylee rozmery su 260 cm sirka a 390 cm dlzka
Odpovedať
zabkakatka :),hlavne aby si sa tam citila TY dobre.
Odpovedať
@zabkakatka s tým horúcim pekáčom položiť hore na rúru....to nie je bohvieaký nápad...tá pracovná doska nad rúrou je dobrá hovadina, keby som už nevedel čo s tým priestorom nazvyš, dám tam skrinku a do nej kuchárske knihy...inak dobrá kuchyňa ak nebude chladnička tesne vedľa rúry na pečenie...chladničku by som dal úplne ku kraju... (je drez naľavo a sporák napravo?...nevidno dobre)
Odpovedať
@snowy66 dakujem za nazor, ale rada by som vedela preco myslis ze je to hlupost odkladat horuci plech hore? Prikladam aj zmenu chladnickyakosi navrhol a preco by nemala byt chladnicka vedla rury? - teoreticky tam mozem dat medzi nepotravinovu skrinku, ale vraj to nie je problem ak su vedla seba aaa pride mi ta chladnicka praktickejsia blizsie kdrezu , lebo ked si vyberam veci z chladnicky zvyknem si ich hned odkladat na prac. dosku - takto by som musela este obkracovat ruru... tak neviem, zvazujem :-) a ano drez je nalavo od okna (z tohto pohladu teda) a varna doska napravej prac. doske medzi oknami
Odpovedať
Jednak je to vysoko na ukladanie horuceho kolaca a vypary ti pojdu na foliu. Chl je daleko od drezu a plochy kam sa daju polozit veci vybrate z nej.
Odpovedať
A ako budeš riešiť digestor?
Odpovedať
@zabkakatka s tým plechom Ti odpovedala atlaska. Teraz už ostáva iba dať rúru pekne po starom dole a máš pracovnej plochy habadej, okrasný regál napravo zrušiť a dať tam skrinku. Potom je to slušná plocha aj na prípravu 250 obložených chlebíčkov :-) Digestor a umývačka riadu je kde?
Odpovedať
@zabkakatka Pekny priestor na kuchynu, aj dostatocne velky, len tento navrh podla mna zostal niekde v 90tych rokoch. Vadi mi pri balkonovych dverach to zalomenie s polickami - ma to mama, je to lapac prachu a z dizajnoveho hladiska brr. Neviem, kde budes mat umyvacku, ale ak vedla rury, tak bude obtiazne ju nakladat, lebo sa budes musiet velmi nacahovat, aby si dosiahla do drezu vybrat riad. Odkladat horuce veci s omackou hore, no bala by som sa, ze to vylejem alebo mi vysprcne na zem. Ja by som asi urobila celu lavu stranu plnu (neviem, ci mas spajzu, ak nie, tak sa viac uloznych priestorov zide), zostane ti aj tak vela pracovnej plochy. A samozrejme, ber to len ako tipy, ty tam budes varit, tak nech je to podla tvojho gusta :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@moratibru ano dobre píšeš to zalomenie s poličkami to je otras, to je lapač prachu. Ono ide i o to, ako sa ľudia vedia zaharaburdiť, podĺa môjho názoru kuchyńa nemá obsahovať ozdobné prvky ani čo sa týka obsahu skriniek aj presklených. Má tam byť iba čo je potrebné k vareniu a stolovaniu. Čiže žiadne kvetinky, aranžmá, žiadne ozdobné krčiažky, varešky, tanieriky -riad ktorý sa reálne nepoužíva. Sú ľudia čo lamentujú, že nemajú miesta v kuchyni a keď sa im tam pozrieš vidíš že to majú preplnené dekoračnými predmetmi ktoré nemajú žiadnu praktickú funkciu. Tá rúra je dobrá a ideálna keď je vyššie hlavne pre ľudí starších ktorých pri zohnutí seká v krížoch, ale ak by to malo byť na úkor pracovnej plochy u mladého človeka, dal by som to dole.
Odpovedať
Tiez si myslim, ze policky a rozne volne odkladacie priestory su v kuchyni len lapac prachu. Jednu taku kuchynu som nedavno aj videl. A tie policky boli plne prachu, ja by som to nechcel ani zadarmo.
Odpovedať
@zabkakatka suhlasim s nazorom ze ta odkladacia doska je blbost. Mam uz tretiu kuchynu a plech urcite davas iba do vysky pasa na pracovnu dosku. Boleli by ta o chvilku plecia a ak nie si vysoka tak by mozno hrozilo aj vysypanie kolacikov. Mne urcite. :-)
Odpovedať
@snowy66 no niekto potrebuje trosku romantiky aj v kuchyni aby sa tam dobre citil. Ale suhlasim vsetkeho vela skodi a tie policky pri balkonovych dverach by som nahradila skor potravinovou skrinkou.
Odpovedať
@jarmila60 písala som kdesi v príspevku,že tu na MS sa kadejaké nápady nájdu. Napr. klásť horúci plech s vianočným pečivom nad hlavu. Popravde,už nevieme čo od dobroty. Osvedčené a praktické rady málokto rešpektuje. Vidím túto kuchynu ako velmi zlú. /zbytočná odkl. plocha,chladnička daleko,rúra vysoko,varná doska daleko od drezu, vedla chladničky chýba odkl. plocha,atd/
Odpovedať
to je strasne, je tam vela chyb, radsej si to premyslite nanovo.
Odpovedať
@marinak53 mozete byt prosim konkretny co je zle a budem aj rada za navrhy ako to napravit :-) dakujem
Odpovedať
je tam vela nedostatkov, ktoré treba riesit. tu kuchynu je potrebne si postupne prejst skrinku po skrinke, ale tak aby na konci to bolo perfektne premyslene a spojene s dobrym dizajnom. momentalne to na mna posobi ako keby to niekto len tak polepil.
Odpovedať
Profilova fotka
celú ľavú stenu by som zjednotila, bola by z nej stena, v ktorej sa všetko schová. stena by bola bez úchytiek. proste pekné hladké riešenie. viď foto. k drezu by som dala určite umývačku riadu a niekde napravo aj sporák s rúrou. namiesto poličiek pri dverách by som volila skrinku, na ktorej by sa zalomila pracovná doska, tak ako sa to teraz aj robieva, že doska pokračuje a vytvára bočnú stenu skrinky. to by bolo tiež veľmi zjednocujúce a pekné. treba tiež nad sporák umiestniť digestor, tie skrinky nad ním sa mi nielenže nepáčia, ale ich životnosť sa zníži pôsobením výparov pri varení. a to, že sa to musí najmä tebe páčiť je podľa mňa hovadina, treba najprv vyriešiť praktické veci a potom si to vymyslieť podľa svojho gusta. vybrať dekor, ktorý sa tebe páči, dať si tam serepetičky a čokoľvek, čo sa bude tebe páčiť. ešte jedna vec vkusu, mne sa nepáči tá farba stien. neviem, či je to len v programe tak, alebo naozaj zvažuješ marhuľové steny. to sa mi naozaj nepáči. chvíľu som si nebola istá, či nechceš iba schváliť verziu, ktorú si tu predostrela. mne sa naozaj momentálne nezdá efektívne vyriešená. ten priestor sa mi páči, dve okná - waw, tam sa bude variť :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?