Váš názor na takýto 3D návrh kuchyne

Profilova fotka
Zaujima ma vas nazor na takyto navrh 3D kuchyne, bude prepojena s obyvackou, v tej lonke je indukcia, umyvacka zabudovana. Diky
Odpovedať
Profilova fotka
ten stred by som cely zrusila a linku potiahla popod cele tie vrchne skrinky. je to dost neprakticke, ked budes nieco potrebovat z tej zadnej skrinky, musela by si to cele obiehat. a stol treba poriadny, mimo linky, ked pridu hostia, aby si ich mala kde usadit a tiez ked sedis s partnerom, asi by som sa chcela na neho pozerat a nie sediet vedla neho, to mi pride divne ... a digestor bude vstavany v skrinke?
Odpovedať
Profilova fotka
dres uplne zle, daj radsej rohovy a odkladaciu plochu do hentej strany nad indukciu porozmyslaj nad digestorom, budes mat hnusne skrinky odspodu neni to moja salka kavy, ale inac ok, ostatne je uz len vec vkusu ;-) @evitka3
Odpovedať
mne sa zda uplne zbytocny ten stol, takto je linka stiesnena, stol zasity, vobec by som nemala chut si k nemu sadnut. Ak uz nemas ine miesto na jedalensky stol, tak urcite by som zrusila barove sedenie, urobila linku do L-ka popri celej tej stene, kde su horne skrinky a dala samostatny jedalensky stol..
Odpovedať
Profilova fotka
@barbulka ten barovy pultik tam je vymysleny takto preto, aby nebolo vidiet prave ten jedalenskynstol, z pohladu od obyvacky aby to bolo take oddelene:-) ppvodne aj ja som mala navrhnute tak, ze linka bola do tvaru L, rozmery su 4 x 2,50 m, ale pri zohladneni cm na stolicky pri stole a chodit okolo neho, by ho bolo velmi vidiet hned od dveri, teda nechceme, aby bolo hned od chodby vidiet jedalenske stolicky, pride mi to take modernejsie, ked vidiet len ten barovy pultik... inak rozmerovo je to zhruba asi ako mame teraz v byte, teda to U.cko je tak akurat, ani uzke ani prisiroke, ten dres je teraz moderne davat takto do rohov, pod nim je mycka riadu, digestor je vstavany v skrinke nad indukciou zabudovany...
Odpovedať
Profilova fotka
@evitka3 osobne by som nechcela takto sedenie.. vadilo by mi chodi dookola :(
Odpovedať
Profilova fotka
@evitka3 no ja neviem, ako je to moderne teraz, ale viem, ze pod dres umyvacku nedas....teda nie standardnu, umyvacka je presne vysoka ako pracovny pult a dres nie je kam dat, musis ho mat praveze nad nejakou volnou skrinkou....a hentam sa vtrepat k tomu dresu, no neviem...ja mam bezne 57kg, teda si myslism, ze obryna nie som, ale zda sa mi to tam uzke :-D a ked tak pecies na obed maso take 2 hodky a potom sa tam postavit k dresu vedla tej horucej rury a nieco v nom robit, no dakujem pekne.... :-p
Odpovedať
Profilova fotka
@hanka_april ta umyvacka ide pod tu skrinku v rohu , nie priamo po dres, jasne, ze tam pod n7m musi byt v skrinke vanicka a sifon... ten priestor je 2,5 metra, cize 70 cm chladnicka, 60 cm rura a 60 cm od steny prac. Doska, cize na priestor pri drese ostava 60 cm, to je m6slim dostacujuce, co myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
Barove sedenie zrusit, linku potiahnut dolava tak ako su vrchne skrinky. Takto to je cele zle.
Odpovedať
Profilova fotka
:-) čo ja viem, aj jedálenský stôl je takym malým symbolom rodiny, ja by som ho neskrývala, naopak... určite dáš neskor týmto všetkým ľudom za pravdu ak tu linku posunieš dolava. takto je bez ladu a skladu, hoci je pravdou že z pohľadu obývačky to vyzerá ok. ty budeš variť vo svojej vysnívanej kuchyni a ty sa tam musíš cítiť pohodlne. :-) :-) inak šikovná, ja sa chystám tiež na vizualizáciu :)
Odpovedať
my sme mali barove sedenie dva roky,potom komplet prerabka a normalny stol .-) to barove riesenie skor do maleho bytu,kde sa inak neda,ale ak mas moznost normalnej kuchyne,tak urcite nejaky pekny stol.. ;-) a linku potiahnut dole pod vsetky tie vrchne skrinky,mas malo pracovneho priestoru
Odpovedať
Profilova fotka
@sakura77 no pozri na to rameno Ucka, tam je dlzka 2.5 metra cisto pracovna doska, to by malo postacovat:-):-):-)
Odpovedať
@evitka3 myslis to nad tym stolikom ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@sakura77 ano, toto je cista pracovn plocha, pod nou su 2 suflikove skrinky na hrnce, pokrievky, panvice a pod.
Odpovedať
@evitka3 tak tak ano,ja som skor,ze ak by si davala miesto toho klasicky stol,tak by to tam chybalo:-) drzim palce aby si sa dobre rozhodla :-) ;-)
Odpovedať
@evitka3 suhlasim s ostatnimi. :-) bar zrusit, linku potiahnut dolava, kupit krasny masivny stol a stolicky podla zvysku interieru. ;-)
Odpovedať
Na mna je tam malo ulozneho priestoru plus by sa mi nechcelo chodit dookola k tomu stolu. Ja by som to asi zrkadlovo preklopila, ze take L od okna, ze chladnicka, rury, umyvacka, indukcna a potom kopec prac. plochy. A zvlast ten predelovac (podobne ako ja, ale dlhsi) a tam stol subezne s nim. Aj ked moc nerozumiem spajaniu kuchyne s obyvackou, ked potom to chce nasilne oddelovat.
Odpovedať
Mycka v rohu je uplne neprakticka, dres este viac neprakticky. Otvaranie kosa aj mycky bude obtiazne. Barove pultiky boli hitovka rokov 1998-2008,uz su za zenitom, navyse mas tam hned jedalensky stol, naco ten pult, bar.pult ma vyznam ked je jedalen oddelena od kuchyne. navyse to obchadzaie toho pultu, kde mas vychod na terasu? Ako niekto pisal predomnou jedalensky stol je pre mna rodinny symbol, stretavanie sa, stolovanie, ozdoba prietoru.
Odpovedať
fuuu prepáč, ale myslím si že je to zle vyriešená dispozícia, je tam vela chýb ktorým sa dá lahko vyhnúť a vela tu už bolo povedané, pozor aj na rúru, od kamaráta čo navrhuje kuchyne viem, že digestor má byť nad varnou doskou pri sklokeramike aspon 65 cm, a ak to budeš mať tak ako v návrhu, že máš digestor zarovno s hornými skrinkami, tak budú skrinky moc vysoko a to nehovorím otom že sú ešte aj vyklápacie a dokonca samostatne, takže hornú radu otvoríš akurát na schodíkoch. a ak to dáš nižšie, tak ti nemusia uznať reklamáciu digestora a môžu sa ti začať odliepať pásky na skrinke od pary a horúceho vzduchu. farebne je tam na mna vela drevodekoru, zadnú zástenu baru by som dal tiež vanilkovú a nepáči sa mi kombinácia hnedého drevodekoru a šedého drevodekoru (šedý a vanilka je super, je to moderné a pritom nie moc chladné) ak som moc kritický tak sa ospravedlnujem :-D návrh môžeš zmeniť tisíc krát, ale kuchynu potom už nie, teda pokial nie si v politike ... nech sa darí
Odpovedať
Určite chýba digestor. Celkovo prakticky je táto kuchyňa dosť zle. Linku potiahnuť až k oknu a dať varný ostrov so sedením. pekné, jednoduché a praktické.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?