Vas nazor-kuchyna

Dobry den, prosim o vas nazor na usporiadanie kuchyne. Som sklamana vizualizaciou.. Ci je to ok? Cakala som viac :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no ja by som urcite dala vysoku skrinu s chladnickou k sebe... A zbytok je v podstate na Tebe, ake skrinky Ti vyhovuju... Kuchyna nie je velka, takze tam vela nenaspekulujes. Ja osobne by som chcela mat aspon 1 meter suvislej pracovnej plochy - aby nebola ta pracovna plocha rozkuskovana sporakom a drezom.
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma zda sa obycajna kde ste si dala urobit vizualizaciu
Odpovedať
@hroma Na tvojom mieste by som isla do takehoto niecoho. Aj keby si nechcela kuchynu z Ikey, tak ich kitchen planner je vyborny, skus si to tam namodelovat, je to jednoduche. A tebe to pojde lahko, lebo ide o jednoduchy priestor, nic komplikovane.
Odpovedať
@adulienka16 @moratibru @janderka Po dlzke je kuchyna 4,15m.. Da sa aj do L k oknu.. Ta doska cista je 105cm.. To som pozerala... Navrh od deco...m... Strasne obycajna, nezazivna.. Rozvody nie su ziadne, budu sa robit, cize viem si to zariadit..
Odpovedať
teda,ze toto vypustilo kuch.studio do sveta:-( aka je velka kuchyna a kde mas dvere? Ked mozes ist k oknu urcite chod do L nech to zvacsis.
Odpovedať
Katastrofa... Odradili ma totalne... Podorys je taky
Odpovedať
Pardooon...
Odpovedať
ja mať takýto priestor idem do L tvaru kuchyne
Odpovedať
pre boha to je co? to je strasne, nechcem sa chvalit ale taketo kuchyne som navrhoval ked som mat 12 rokov..mozno boli lepsie.- v truespace 2
Odpovedať
Súhlasím s komentármi, len by som chcela upozorniť na jedno. Vyberieš z chladničky niečo, umyješ - drez, krájaš upravuješ - prac. plocha a potom to ide na sporák. Tak by mala byť usporiadaná linka. To dá sedliacky rozum, ale v kuch. štúdiu sú študovaní a idú na to asi odborne. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma Sorry, ale prečo (a v čom) katastrofa....? Ty si s nimi nesedela, keď ste koncipovali túto kuchyňu...? Spravidla tam zákazník sedí a hovorí, čo chce kam, alebo nie...? Ty si si predsa určila, či chceš rovnú, alebo rohovú linku, alebo nie...? Podľa mňa tej kuchyni nemožno nič špeciálne vyčítať - sama si si zadefinovala, ako by si si to predstavovala a oni Ti ju nakreslili. Že to vyzerá tak, ako to vyzerá, to je už vec slabého grafického programu. O to viac (a príjemnejšie) budeš prekvapená skutočnou (vyrobenou) kuchyňou....... 8-) Ja som si nechal toť vyskladať kúpeľňu - obrázky priam grc. Ale nebol som nervózny. Vedel som, čo vyberám a realita mi dala za pravdu. Ja by som v tomto momente fakt nepanikáril... :-D :-D :-D
Odpovedať
V tom priestore ju môžeš orientovať do "L", "U"-čka (škoda toho rádiatora). Prečo si nedáš urobiť návrhy aj inde? Čo trébars nejaký dobrý stolár v okolí? Nenechaj sa znechutiť, veď je to iba na papieri - zatiaľ! Veľa šťastia! :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@hroma týmto návrhom sa prestaň zaoberať, patrí do koša a začni znova a hlavne inde. Tí ľudia v tom takzvanom štúdiu, ak takéto niečo vypustia do sveta, tak sa môžu akurát hanbiť.
Odpovedať
Dakujem za odpovede... Tym, ze je to izba, a bude z toho kuchyna som im dala volnejsiu ruku pri koncipovani s tym, ze som im povedala, ze chcem, aby ta linka dodrzala principy, pravidla usporiadania.. @zea toto som napr.nevedela.. Predsa je to prva kuchyna... Ked tak rozmyslam, ani nasi to nemaju tak :D.. Urcite sa chcem vyvarovat chyb,. Proestor je velky, chcem don aj jedalesky stol so stolickou.. Rozmyslam aj nad ostrovcekom.. Aj nad roznymi variantmi.. Som z toho jelen.. Co urcite viem, je farba linky @stolverka @ivetz @leonardom @marinak53
Odpovedať
Samozrejme, ze budem skusat.. Aj sa mi snivalo, tak snad dotiahneme pekne krasne dokonca...
Odpovedať
Dalsi navrh, lepsi? Tu chladnicku zas neviem kam dam :D asi nalavo.. @stolverka @ivetz @marinak53 @moratibru @janderka
Odpovedať
@hroma z môjho pohľadu to lepšie nie je. Robila si to sama?
Odpovedať
nie.. nemohli by ste mi aspon perom nacrtnut kde by co malo byt? prosim vas.. @stolverka
Odpovedať
@hroma Pokúsila by som sa začať na strane, kde máš dvere - možno by som tam dala pultík na akési "optické" oddelenie kuchyne od "jedálne" (samozrejme bez "barových" stoličiek), na strane dverí by som pokračovala chladničkou, na ľavú stenu (od dverí) by som dala varnú dosku a na stranu, kde je okno drez. Pod oknom by možno pokračovala doska kuchynskej linky - bez spodných skriniek (keďže tam máš radiátor). Chce to vizualizáciu a konzultáciu (najlepšie osobnú) s niekym, kto sa vyzná. Tá tvoja kuchyňa nie je z tých najmenších, tak načo pchať na 4 metre varnú dosku aj drez. Skús sa inšpirovať kuchyňami (trebars aj tu ma MS), ktoré sú podobne orientované.
Odpovedať
@hroma Kam smeruje to okno? Odkial vedu tie dvere? Kolko vas je ci bude? Planujes uchovavat viac potravin? Mas spajzu? Lebo aj toto podla mna treba vediet, aby tu kuchynu clovek co najlepsie vymyslel. Napr. ak by si chcela vstavanu chladnicku, netreba zabudnut, ze tie su mensie, cize nejake vacsie mrazenie, ci velke hrnce ti tam nevojdu- takze treba bud dve alebo oba spotrebice samostatne vstavat). Ak nemas spajzu, treba zas mysliet na viac uloznych priestorov.
Odpovedať
@moratibru tiež som jej písala do ip, že tých vstupných informácií je proste veľmi málo - vlastne len pôdorys, v ktorom tá kuchyňa môže byť zostavená viacerými spôsobmi.
Odpovedať
Chapem pripomienky, aj dakujem.. Spajza je samostatna, ma cca 3x1,5, velka.. Okno je smerovane na severovychod... Dvere idu z chodby.. Sme 3.. Spotrebice mame volne stojace, nerezove, neplanujeme ich menit.. Jedina kupa bude kupa digestora a umyvacky.. Priestor je to velky, stale rozmyslam ako dat rozvody, lebo vobec nie su, tak si ich viem zariadit tak, aby to bolo tam kde treba...toto je kuchyne, ktora sa mi pozdava.
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma krasna kuchyna :-)
Odpovedať
@hroma mrknem sa na to, ale dnes nemôžem. Znamená to, že voda, odpad a ďalšie inštalácie nemáš zatiaľ hotové? Predpokladám správne, že šporák je voľne stojaci a je plynový? Plyn zakresli do pôdorysu aj kadiaľ vedie rúra,to nemyslím, že budeš meniť. Voda je teraz kde? To zakresli tiež.
Odpovedať
Profilova fotka
@hroma podle mně je ta mikrovlna strašně nízko!budeš se muset hrbit abys viděla na tlačítka....ledničku a vysokou skříň bych dala k sobě..
Odpovedať
@stolverka sporak je plynovy.. nie je nic tam.. ziadne trubka, ani plyn ani voda, ani odpad.. to budem riesit, ked sa kuchyna navrhne, a podla toho sa bude sekat ;) .. momentalne je to izba..
Odpovedať
Profilova fotka
Keď to tu tak niekoľko dní sledujem, že ako sa to tu vyvíja, je mi priam veselo na duši... Nechápem celkom, čo Hroma vlastne chce.....(?) Lebo dala si niečo nakresliť - niečo, čo si vysnívala - a to sa jej už nepáči. Teraz jej tu kde kto radí a ako sa na to pozerám, každé ďalšie riešenie je už len väčšie a drahšie. A riešia sa tu neskutočné "problémy" s jednou obyčajnou kuchyňou. Nedá mi necitovať jedného môjho kamaráta architekta: za veľa peňazí sa dá veľa pokaziť... :-D Čo tak vrátiť sa na začiatok....? A pripomenúť si pôvodné východiská, Hroma....? 8-)
Odpovedať
@leonardom vazeny pan leonardom, ja tie vychodiska ovladam cisto len v profesionalnej sfere (samozrejme, vo svojej pracovnej).. ;) dost am mrzi, ze to vyzera nejasne, bez napadu, bez toho, aby som vedela co chcem.. asi som ten typ cloveka, ktoremu by sa lepsie zilo v komunizme (vyber z 2 moznosti)!! :-D to spektrum je na mna prilis siroke, otazky umiestnenia, rozlozenia kuchyne su mi vzdialene, chapem, ze to nechapete, ale je to tak :D Povodne vychodiska su roztrusene v jednotlivych prispevkoch.. Mam zacat od zaciatku?
Odpovedať
Ahojky ! No ja by som tiež šiel do Lkoveho tvaru možno takto:_) Pekný deň!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@kaspino tak toto ju super!!!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?