Varna doska, kde sa zmestia velke hrnce

Existuje plynova varna doska,kde sa zmestia vacsie hrnce vedla seba? Slak ma triafa zo sucasnej. Aj napriektomu,ze som vybrala podla tohto kriteria,nezmesti sa mi vedla seba vacsi hrniec a panvica alebo dva trebars 5-6 l hrnce. Nechcem s piatimi horakmi.
Odpovedať
Presne toto bol u kamarátky v novom dome problém a preto mám 72-ku indukčnú :-))) Aj ten pekáč so zvyškami nedeľnej kačičky sa na tom zohreje spolu s dvoma hrncami. A Danka keď to občas vidí ide ma zaškrtiť ...:-)))
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, ja som so svojou varnou doskou maximálne spokojná, horáky sú do kríža, takže v pohode vojdú vedľa seba veľké hrnce, resp. väčšia panvica, ja som skôr riešila dres, všetko malé, takže ak chceš umyť väčší trebárs 15 alebo 20 litrový hrniec, máš sa čo obracať. Želám dobrý výber :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hoblinka13 daj si pri kupe pozor na to, ze naozaj realne horaky alebo indukcne casti budu od seba realne dalej, ako je typicke, svokra ma tak velku varnu dosku s horakmi aku som u nikoho nikdy nevidel, ale horaky nie su daleko od seba. priestor tej celej dosky nie je vyuzity, asi to vymyslal nejaky chytrolin :D lebo fakt sa vedla seba poriadne neda dat hrniec a panvica, opieraju sa a potom plamen nie je rovnomerne na ploche panvice ci hrnca, jej to tam zbytocne zabera cast linky kedze horaky poriadne vedla seba ani nema :/ :D
Odpovedať
@hoblinka13 mal som podobny problem ako mariohof, vratil som a vymenili mi, ale musel som doplatit ten rozdiel, ale som rad bude to super :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?