V kuchyni nemám žiadne kovové časti. Kde dám magnetky?

zdravim Vas... situacia: vstavana chladnicka.. ziadne kovove casti v kuchyni... a kam dam teraz magnetky? poradte.... vdaka
Odpovedať
vyrob alebo kup magneticku tabulu... na odkazy, recepty, pripomienky, šeky... cokolvek... ;-)
Odpovedať
@zahradnik presne ako radi sharin, my sme to vyriesili magnetickou tabulou, na ktoru je mozne aj pisat
Odpovedať
Profilova fotka
My sme kvoli magnetkam kupili klasicku chladnicku :) ale tak nejake magnetky sa zmestia aj na ruru, pripadne na digestor...:)
Odpovedať
praveze som sa chcel vyhnut magnetickej tabuli niekde inde upevnenej... kuchyna je ostrovcekova (do U)... na dvierka kuchyne nechcem nic lepit, vrtat, pripevnovat...stenu v kuchyni mam len kusok, cca 1,5m dlzky potom su dvere a pod... digestor je vysoko... (a digestor este ani nie je :) ) rura je viac menej len sklo s kuskom nerezu... zostavaju mi dvere... (teda druha strana dveri do kuchyne :)
Odpovedať
hmm v dakom programe o byvani som videl ako cast steny natreli magnetickou farbou - normalne sa potom na stenu chytali magnetky. skus popatrat, viac o tom neviem, len to ze to existuje :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a naco su ti magnetky? na odkazy? inak, my si nosime z dovoleniek a tiez ich nemam kam dat teraz...akurat dve mam na digestore :)
Odpovedať
natri nieco magnetickou farbou.
Odpovedať
tiez to teraz riesim, ze kam dam magnetky z ciest, ked uz mame vstavanu chladnicku. A to uz ich mam peknu zbierku. Ta farba neni zly napad. Len este najst to vhodne miesto 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?