V čom sú lepšie silgranitové drezy?

Oplatí sa kupovať Silgranitový drez, ked je taký drahy??? V čom je jeho výhoda???
Odpovedať
Profilova fotka
mne predajca povedal, že sa ľahšie udržiavajú pred vodným kameňom, ide o úpravu, ktorá odpudzuje vodu, ktorá sa zlúči do jednej veľkej kvapky a tá, keďže drez je vyspádovaný, odtečie a teda na ňom nezostáva žiadna voda a netvorí sa vodný kameň + odolnosť voči poškriabaniu, viac neviem, tiež by ma to zaujímalo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si kupila silgranitovy najma kvoli vodnemu kamenu. Posudit budem vediet zhruba v septembri, ci sa to oplatilo, ale verim, ze ano. Teraz mi vodny kamen na nerezovom nici nervy stale.
Odpovedať
a vyzaduje tento drez nejake specialne zaobcahdzanie? co sa tyka umyvania riadov, odkladania riadov, horucej vody, a cim sa vlastne cisti?
Odpovedať
ja si chcem silgranitovy kupit aj kvoli dizajnu. budem mat bielu kuchynu, cierky plynovy sporak, ciernu ruru tak nerezovy drez by bol ako past na oko.
Odpovedať
moj má tri roky a je ako nový, na čistenie používam Cif;
Odpovedať
Pisala som vamonike cez IP, ale pridavam to aj sem. Blanco ma akciu na niektore svoje vyrobky. Blanconova 45 S bez excentrickeho ovladania vsetky farby maju za 195 euracov, namiesto 400. Ale akciu na vsetky tieto iste drezy maju aj na stranke bezkonkurencne.sk - tam ich maju za 175,50 eur, plus doprava po celej SR zadarmo. No nekupte to... My uz mame doma, aj bateriu, aj sortér, vsetko Blanco v akcii, z tohto eshopu, doprava naozaj zadarmo, ked som to prepocitala, vsetko dokopy nas vyslo o polovicu lacnejsie nez bez akcie. http://www.blanco.sk/drezy/silgranito...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali vo farbe konak, ten bol super na udrziavanie, nic na nom nebolo vidiet, stacilo pretriet handrou, teraz mame biely a tiez maximalna spokojnost akurat ten musim raz za cas vycistit savom aby bol krasny biely. inak ziadne speci cistenie co je parada oproti nerezovemu to som nonstop lestila a utierala ked mi tam nieco kvaplo aby tam neboli flaky a vodny kamen...takze ja len odporucam. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám sivočierny už 6 rokov.Som maximálne spokojná, žiadne špeciálne čistenie, keby stál 2x toľko ako stojí, neľutovala by som tie peniaze.
Odpovedať
no hlavne výborne vyzerá v porovnaní s nerezom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?