V akom poradí prerábať kuchyňu a zárubne?

Potrebovala by som poradiť ohladom prerábania kuchyne. Ako tak pozerám každý volí inú variantu, ale ktorá je jednoduchšia? Takže potrebujem vybúrať kovovú zarubnu, prerobiť linku A ZAUJíMA MA čI MáM NAJPRV VYBúRAť ZáRUBNU POTOM NAHODIť LINKU , POTOM OBKLAD za linku a potom novú zárubnu alebo dám nové komplet dvere, potom obklad a posledné linku a následne malovať? 8-) 8-)
Odpovedať
myslim ze malovat pred tym ako nahodis linku ;-)
Odpovedať
u nas to bolo takto: neviem ci robis aj podlahy, ale najskor vyburat, potom omietky, obklad za linku, vymalovat, dlažba, namontovat linku a nakoniec osadit zarubnu. Myslim ze som to nepoplietla, ... skratka najskor robis spinave roboty ... ;-)
Odpovedať
Co sa tyka zarubne,ak davas oblozkovu a obklad za linku ide az k zarubni,tak by som najprv nahodil zarubnu a potom dal obklad tesne k zarubni.
Odpovedať
Najprv treba urobit vyburanie zarubne, pretoze z toho bude straaasny bordel.Ak je nova zárubna oblozkova tak urcite ju osadzat pred obkladom, pokial ten obklad bude siahat až k zárubni.Ak obklad nepôjde k zarubni tak sa môzu dvere kludne osadit. potom nasleduje dalšia mokra praca a to lepenie obkladu.Samozrejme netreba zabúdat aj na elektroinštalaciu pre kuchynske spotrebiče a pripadne osvetlenie kuchynskej linky z horných skriniek.Potom oblebit páskou všetko čo sa nema zašpiniť od maľovky a vymaľovat.potom vyumývať a všetko je nachystané pre montáž kuchyne:-)
Odpovedať
vyburat zarubnu, elektroinstalacia, voda, zacistit, stierka. Vymalovat, naplanovat linku, ci bude obklad, alebo zastena. Podlaha, oblozky, obklad, linka, pripadne obklad, podlaha, oblozka a dokoncit obklad ku dveram. tot hadam vsjo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?