Upevnenie záclon na okno

Chcela by som sa spýtať na záclony na okno.Chcem si dat do kuchyne a jedálne také krátke záclony, čo sa upevnia nariasené na takú tyč. Neviem či píšem zrozumiteľne, ale ide mi o to kde dostať tieto tyče na okná a ako sa upevňujú. Lebo sestra má také nalepovacie, a musela ich aj dať dole nakoľko sa hocikedy odlepovali, či nie je nejaká iná možnosť upevňovania a aby sa do okna moc nezasahovalo. Máme ich nové, nerada by som ich poškodila. Ďakujem za rady.
Odpovedať
kika, hovorí sa tomu vitrážová tyčka a absolútne sa neodliepa na plastových oknách, dostaneš to aj v Baumaxe alebo v obchode s garnižami a záclonami. Je viacero typov, pokiaľ sa náhodou odlepí, môžeš tam dať obojstrannú pásku a ten háčik je znova funkčný. Hačiky so samolepkou sa tiež dajú kúpiť samostatne. ;-)
Odpovedať
Danulienka, ďakujem pekne za tip kde to kúpiť a hlavne ako si to pýtať, lebo som to ani nazvať nevedela. ;-)
Odpovedať
ok ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
ahojte,aj ja som mala také vitrážky ibaže teraz mám platovéokná a žalúzie mám vnútorné a tie mi zavadzajú,ked si chcem dať záclonky,ja neviem,je ešte dáka iná možnosť zavesiť záclonky priamo na okno,lebo garniža sa mi nehodí a bez záclon je to o ničom,poraďte mi prosím!Ď. |-|
Odpovedať
@evina4569 Ja mám žalúzie aj vitrážky. Je pravda že s tými žalúziami moc nemanipulujem. Na jednom okne ich len otáčam a na druhom ich mám polovytiahnuté. Ty ich dávaš hore-dole?
Odpovedať
ano,hlavne na večer ich sťahujem až dole,alebo,keď pečie slnko.Zatiať tam tie záclonky nemám,no chcela by som ich tam dať,je to útulnejšie,no len ako? =-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?