Umyvacka s premietanim casu

Ahojte, poradte prosim konkretnu vstavanu umyvacku ktora premieta zvyskovy cas na podlahu. VDAKA
Odpovedať
1
2
co je to za chujova moda zrazu? premietanie na podlahu? ved si ku normalnu s displeyom vpredu, ze ten cas normalne vidis a nie niekde dole na podlahe.
Odpovedať
Profilova fotka
My mame, ale nie s casom, len svetielko svieti na podlahe
Odpovedať
@aknelka1232 elektrolux ma
Odpovedať
@atak77 nie je to chujova moda ak mas plne zabudovatelnu umyvku, panel vnutri je to fajn vec
Odpovedať
Mame SMV68MX04E. Po cca 600 cykloch zacalo svetlo "slepnut" a momentalne po cca 800 je to len biela gulicka na podlahe, cas nevidno vobec. Je v zaruke, ale nechce sa mi kvoli tomu ju kostit z linky von. Je to fajn vec, kym to funguje. :-) Umyva ale špičkovo, svagrova ma tusim beko cca 400€ a to sa vobec neda porovnat (vysledky). Ta neumyje ani pripalenu krupicu..
Odpovedať
@atak77 Kedysi sa zilo v jaskyniach... ja by som mozno za inu vec co tebe pride v domacnosti dolezita nedal 5€. Ked nemas co povedat, chod dalej. Easy ;-)
Odpovedať
@kejsix vidis, a my mame Beko so svetielkom, ktore uz medzicasom tiez nejde, ale kedze umyva top, nechce sa mi ju tiez vyberat...
Odpovedať
@bigjamajko Tak kazdy máme ine naroky. Az spravis 800 cyklov, napis 😉
Odpovedať
Tuto mame rok. Má premietanie času na podlahu. Kúpil by som si ju opäť. https://umyvacky-riadu.heureka.sk/bos... Druhu umývačku Bosch mame v byte a pracuje už 13 rokov takmer každý deň.
Odpovedať
mám electrolux s premietaním času na podlahu ale presný typ neviem. Zatiaľ má rok a stále premieta :-)
Odpovedať
@aknelka1232 Bosch SMV88TX46E tiež premieta čas na podlahu.
Odpovedať
@kejsix to uz asi aj ma. Mali sme ju uz predtym. Naroky na umyvacku su umyte riady. Tak pisem :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mame uz 5 rok AEG a funguje skvele aj premietanie. Dokonca si mozes zmenit farbu, ktorou premieta. V albume mam foto. @kejsix Preco by si ju mal vytahovat z linky? Servisak predsa pride ku tebe a ku "premietaniu" je dobry pristup.
Odpovedať
@atak77 Už ani auto pomaly nekúpiš kde nemáš motor 3-valec, štart-stop, snímač polohy auta v jazdnom pruhu atď,hoci zistili že je to veľakrát na dve veci.. :-( Ja mám UMR bez "premietania 3D" a ani mi to nechýba..Pretože viem presne ,že za ten čas čo ju máme, kedy skončí program..Ale tiež viem že ak skončí UMR svoju "púť" pretože už prekročila 14.rok a ide bez problému tak nová UMR bude mať "premietanie 3D" či chcem alebo nie..Bez toho to už viac menej nekúpiš ;-) ..Na UMR mi to nechýba, ale na práčke uvítam info na paneli kde sa nachádza v akom režime, ale aj to riešim tak že ju "nechám samú" nech doperie a potom preložím prádlo do sušičky, takže ak by aj nebolo info na paneli nič sa nestane..Prežijem to :-D
Odpovedať
@atak77 to co je za chujova moda zrazu, ze umyvacka riadu? ved ho umyjem v potoku
Odpovedať
@pier tuto som prave zvazovala 🙂
Odpovedať
@danculd pozerala som, uz sa zial nevyraba 😔
Odpovedať
@aknelka1232 len este jedna poznamka. Umyvacka nepremieta zostavajuci cas, ale ocakavany cas kedy skonci + tam preblikavaju pogramy, ze co prave vykonava. Cize ak je 14:30 a umyvacka premieta 16:00 tak si zostavajuci cas musis doratat sama. Alternativne, tato umyvacka sa da napojit na wifi a pomocou aplikacie pravdepodobne budes vidiet aj zostavajuci cas a mozno aplikacia ti posle aj notifikaciu, ked umyvacka skonci. Z dovodu lenivosti som ju zatial nenapojil na wifi, cize neviem potvrdit. Takto podobne ale funguje aplikacia na pracku, ktoru mam napojenu na wifi - to je super, lebo ked som v praci viem, ze manzelka je doma a perie 🙂. Je to super preto, lebo pracku mame v pracovni o poschodie nizsie a idem tam len na istotu, ked viem ze uz treba pradlo vyvesat. Umyvacka si moze skoncit kedy chce, nepotrebujem ju okamzite vylozit.
Odpovedať
@pier Zaujimalo by ma, ako cez tu wifi funguje umyvacka. Mam pracku bosch 8 seria s wifi. Pouzivam homeconnect appku, lebo mi pride notifka ked sa napr doperie a som vonku a pod. Taktiez nastavovanie spotrebica cez tu appku je pohodlnejsie (davkovanie idos, uroven zvukov atd.). Par krat si ta pracka uz aj stiahla novy software, ale obcas sa stava, ze sa odparuje z domacej wifi a musim ju pridat nanovo. Tak raz za 20 spusteni. Dost otravne, routrom to nieje, skusal som viacero.
Odpovedať
@kejsix pokusim sa prekonat svoju lenivost a vyskusam ju pripojit na wifi.
Odpovedať
Sikovna funkcia pri Electroluxe a AEG je aj automaticke pootvorenie dvierok po skonceni umyvania. Nestudoval som, ci to maju aj ostattne znacky.
Odpovedať
@danculd kým máš dobrú prác dosku tak áno, ináč doska časom napuchne...
Odpovedať
@danculd Da sa to načasovať? Resp.pripadne deaktivovať? Napr. aby sa to otvorilo po dvoch hodinach od dobehu?
Odpovedať
@zita19 Drviva vacsina kuchynskych dosiek co som videl ma na spodnej hrane take cca. 20cm oplastovanie. Prave kvoli stupajucej pare, ci uz z umyvacky alebo z rury ak je umiestnena pod doskou. Vacsina znamych co poznam otvara umyvacku hned po skonceni, riad sa pekne este dosusi a nikto sa nestazoval, ze by mu napucala doska. @kejsix Deaktivovat ano, casovat nie. Ono po dvoch hodinach by to uz ani nemalo zmysel, kedze po tej dobe je riad uz vychladnuty. Takze ked skonci program a aktivne susenie, tak umyvacka pootvori dvierka a vypne sa. Vtedy uz ani neodchadza nejak extra moc pary, kedze vacsina uz vykondenzovala pocas aktivneho susenia.
Odpovedať
@danculd mne sa stará doska odula pri starej umývačke. Mne osobne otváranie vôbec nechýba. Aj keď umývačka pred polnocou doumyva a riad vyberám druhý deň poobede mam riady suche
Odpovedať
@zita19 pri starej umývačke, ktorá sa neotvárala sama som aj ja väčšinou umývala neskoro večer a otvárala umývačku ráno, ale trochu som cítila taký akoby puch, pri novej, ktorá sa sama otvorí po ukončení cyklu to necítim. Ja som s tým spokojná, naspodu pracovnej dosky sa vyzráža trochu vody, ale zatiaľ to žiadny problém nerobí.
Odpovedať
@erka2 ja ziadny puch necitim, a to sa mi stalo, ze sme odisli na vikend a vyberali stvrtkove riady az v nedelu. A to nepouzivam ziadnu superchemiu, u mna uz roky bezime na obycajny prasok, lestidlo a sol. Ale ja zas kazdy tyzden cistim filter, tak raz za mesiac, dva hadzem cistiace tabletky k beznemu umyvaniu
Odpovedať
@zita19 Na to ma inak vplyv aj voda.
Odpovedať
@kejsix akym sposobom? Predsa do umyvacky sa dava sol, davkovanie soli sa nastavuje podla tvrdosti vody tak, aby vysledna voda, v ktorej sa riady umyvaju (aj oplachuju) bola velmi makka. A predpokladam, ze kazdy umyva riady v pitnej vode, takze tam jedine bakterialne znecistenie, ktore sposobi zapach z toho maleho mnozstva vody co ostava vo filtri a cerpadle sposobuje len zahnivajuci bordelicek nachytany na filtri...
Odpovedať
@zita19 Rovnako čistíme túto ako predchádzajúcu, novú používam už vyše roka, mám pri tejto lepší pocit čistoty keď sa to nedusí v tej pare po umytí.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?