Umyvačka riadu - svieti ale nejde

Ahojte, pred 2 dnami nam namontovali umyvačku riadu gorenje GV65160 ked monteri odchadzali iba spustili oplach, ktorý išiel. včera som spustila 20 min. cyklus - ktorý išiel, nasypala som sol, leštidlo a tabletu a spušťam ešte raz a nič, svieti, zavriem a nič svieti dalej ale sa nezapne, kde može byť problem, prosím poradte mi kde mohla nastať chyba.
Odpovedať
@lenkanr22 Prívod vody pustený??? Ide voda do UMR?? Prezri hadicu či nie je zalomená
Odpovedať
rieš to so servisom nie tu na streche
Odpovedať
Skus reset. Alebo si precitaj servisnu knizku k umyvacke, tam mas popis moznych poruch a pokyny,ako to riesit.
Odpovedať
Ked zlyhaju vsetky pokusy (a diskusne fora ako Strecha a Kon) je nacase precitat navod file:///C:/Users/Zita/Downloads/568248.pdf strana 13 Riešenie problémov - Umývačka sa nespustí.
Odpovedať
V prvom rade pozri ten prívod vody lebo bez toho ti samozrejme nič neumyje, keď bude to v poriadku tak pozrieť návod, či tam netreba ešte niečo ponastavovať aby to mohlo normálne fachčiť lebo napríklad nám keď vypadne elektrika tak nám trúba nefunguje až kým sa nenastaví čas a dátum na novo. A ak nepomôže ani to tak treba zavolať do predajne kde ste ju kupovali či nevedia niečo poradiť alebo nech teda niekoho pošlú
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkanr22 neriesila by som to tu. Obratila by som sa priamo na tych, ktori mi ju montovali alebo teda na servis, kde by som vyzadovala aby osobne prisli a aby sa na to pozerali. Preco ja by som mala riesit taketo problemy, ked im som zato zaplatila? :-)
Odpovedať
@zita19 @majki555 myslíte si, že sme až takí hlupi a neprečítali si navod? alebo že nemame spustenú vodu alebo to nie je v elektrine? umyvačka svieti a nedine čo mi spusti jhe oplach. ja som sa len chcela opýtať či niekto taký problem niekedy nemal to je všetko. ked si chcete do niekoho kopnuť, alebo niekomu nechcete pomoct tak načo si deriete prsty na klavesnici. netreba - dakujem
Odpovedať
@lenkanr22 a fy keby si nebola jesitna tak tu neprskas, normalme ti poradili pozriet riesenie problemov v navode. Polka ludi je dementna a ani to v navode nenajde. Ak si vsetko skusila a navod nepomohol tak to reklamuj, co ine sa s tym da azi robit?
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkanr22 ozaj uz nerozumiem, co vlastne ludia chcu. Chcela si pomoct, dostala si tu normalne seriozne rady a ty mas pocit, ze niekto si do teba kope. Co by si im mala podakovat, ze sa snazili ti pomoct tak ty miesto toho ich este obvinis z niecoho, co si si len zle vysvetlila.
Odpovedať
@lenkanr22 Boze! Nechapem tvoju urazlivu reakciu. Ved rady,ktore si dostala,boli myslene v dobrom, nikto ta neurazal. Ked ti nepomohli, tak ti zostava jedine obratit sa na servis.Alebo si cakala, ze ti niekto dokaze urobit diagnostiku umyvacky na dialku, cez monitor? :-| :-S =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 hlavne subor ulozeny na tvojom pocitaci si urcite precita ty expertka na vsetko 8-) @lenkanr22 treba volat tym, co to montovali. Nam sice prsty neodpadnu ale takisto nename vestecku gulu aby sme si tipli preco ti umyvacka nejde.
Odpovedať
@maslenka47 nejam mi nedoslo, ze kopirujem blby link. Ale hviezda z Labuanu mohla pouzit printovu verziu, ktoru jej pribalil vyrobca, alebo sa spytat uja googla.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenkanr22 a teraz napis ci uz umyvas v tej zazracnej skrini, ci nie. Bola chyba medzi stolickou a klavesnicou alebo v tom zazracnom instrumente. Ale typujem, ze prave odisiel servisak, zistil chybu v obsluhe a ty si tu ventilujes emocie
Odpovedať
Neviem preco s aniektori pytaju na taketo veci prave tu. Ako by sme mali mat rendgenove oci a mali by sme hned vedie, co je umyvacke je. Pokial je v zaruke nie je o com. Treba si zavolat servisakovi a nech to opravi. Sama by si sa v tom ist sprtat nemala. No mozno sa pani len nudila, tak si chcela popisat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?