Umývačka riadu s ovládacím panelom zhora dvierok

Ahojte, rád by som sa spýtal na Váš názor na umývačku riadu, ktorá má ovládací panel vo vrchen časti dvierok (nie spredu). Zvažujem kúpu takej umývačky, kvôli tomu, že mám ku kuchyni drevený panel na celú prednú stenu dvierok a pokiaľ to nebude nutné, tak ho nechcem skracovať. Zaujíma ma, ako takéto umývačky signalizujú dokončenie programu. Predpokladám,že len zvukovým signálom, ktorý ja ale nemusím počuť, keď nebudem akurát v kuchyni. Prípadne keď by ma zaujímalo, koľko času zostáva do konca cyklu, tak ako to zistiť? Jedine asi otvoriť dvierka a pozrieť sa zhora na panel (ak tam vôbec majú nejaký displej). Predpokladám, že v takomto prípade by po zavretí dvierok umývačka pokračovala v cykle. Takže, aké máte vy skúsenosti s takýmito umývačkami? Ďakujem za skúsenosti.
Odpovedať
zvukovo a na zem priemietaju svetelny bod. Napr. moja ma modry bod. Ked nesvieti znamena ze nejde. My ju mame a sme spokojny lebo nas nezaujima kedy skonci a nenarusa dizajn kuchyne.
Odpovedať
Profilova fotka
@rostislav81 ahoj skoncenie program je zvukovym signalom, ak ju nevypnes zeby si signal nepocul, vypne sa sama, aspon tu co mame my Bosh ..koniec program som nikdy nekontrolovala kedze ked zadam program hend mi ukase ako dlho bude trvat a viem cca kedy mycka skonci..taktiez za chodu som do nej ziaden riad nedavala..
Odpovedať
Profilova fotka
@rostislav81 samozrejme aj svetelny bod u nas naopak cerveny:)
Odpovedať
Profilova fotka
Moja elektrolux pipa a na zem premieta zvysny cas takze presne viem za kolko bude hotova...
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako pisu vyssie. Bud ti zapipa a niektore aj svietia na zem, alebo si to pozries otvorenim mycky. Konkretne na tej co je na obrazku je vpravo dole kontrolka konca programu- ak svieti tak uz skoncila, ak nie tak este program bezi
Odpovedať
Alebo este aj tak, ze to nesignalizuje vobec nijako. My mame taku v praci a nikto nikdy nevie, ci uz je umyte alebo nie. Takze treba naozaj na to dat pozor a uistit sa, ze signalizaciu ma. (Este je mozne, ze je ta nasa signalizacia vypnuta...)
Odpovedať
Profilova fotka
moja kym pracuje svieti cervenym bodom a ked skonci svieti zeleny potom zhasne
Odpovedať
Tiez me taku. Iba po skonceni intenzivne zapipa. Ak sa pocas procesu otvoria dvierka,pokracuje dalej. Ked bola nova odsledovali sme si,kolko trva jednotlivy proces,takze pohladom na hodiny viem priblizne,kedy skonci. Ale nejako to nesledujem. Casto ju totiz pustam az vecer,rano riad vyberam.
Odpovedať
mate niekto skusenosti s umyvackou miele
Odpovedať
@spolocna zakladne rady maju slabe parametre. To radsej ist do siemens tam pri z akladnej rade miele mas uz najvyssi model Ktory ma inde parametre..... a nezabudaj na to ze na vsetko mas zaruku len 2roky. Miele je top ale treba pozriet aj ine znacky Siemens sa mozno vyrovna ale ako hovorim v zaklade Miele dostanes top od Siemens.
Odpovedať
@rostislav81 bud premieta na spod zeleny alebo cerveny bod alebo ako pisal @madein1974 niektore premietaju na zem ostavajuci cas programu
Odpovedať
alebo normalne otvoris a pozries na cas :) nasa tiez signalizuje svetlom (cervene ide, cervene blika - porucha, zelene - doumyvala.) Ale v pohode sa da pootvorit a pozriet na ten cas :) Mame tiez electrolux ale od ikea. Ta svetelna signalizacia je ale len u niektorych modelov
Odpovedať
Článok sa načítava...
@filipe1 dakujem za radu
Odpovedať
@spolocna Ano, mam miele, co potrebujes vediet?
Odpovedať
Dakujem pekne vsetkym, kto odpovedal k teme :)
Odpovedať
@lubinkag. ako ste spokojna s nou a ako dlho umyva kratky program?a aky model mate?boska odesla a opravar povedal ze sa to neoplati opravovat (5roc.)
Odpovedať
@spolocna Mam zazite UMR Miele, Philco a teraz najnovsie Gorenje. Jednoznacne u mna vyhrava Gorenje... Miele ma sice normalny program asi hodinovy a Gorenje 2 aj 1/2, ale kvalitativne je Gorenje lepsia. Prevedenim, hlucnostou, kvalitou umytia... Miele mam starsiu a pouzivam stale ten isty program - normal ECO 55 stupnov, trva jej to asi hodinu, umyje dobre, ale uz to nie je najnovsi standard. Az mi tato vypadne, budem sa snazit asi zase o Gorenje.
Odpovedať
Profilova fotka
zvuková signalizácia plus svetelný bod žltý :-)
Odpovedať
@lubinkag. dakujem vam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?